Vučić stigao u Moskvu

Ostavite komentar


  1. Podržavam ovu posetu predsednika Vučića jer će se razgovarati o pitanjima koja se odnose na rusko-srpsko strateško partnerstvo u oblasti politike, trgovine, ekonomije i humanitarnog rada, kao i o svetskim i regionalnim pitanjima.

  2. Kuba, Niš, Moskva….Stvarno predsednik ne staje. Od prijatelja očekujem da bude nekih dogovora o ekonomskoj saradnji novim projektima, možda i ulaganja u Srbiju, da imamo i koristi od prijateljstava.

  3. Uvek je lepo videti srpske predstavnike u Moskvi. Najveci nasi prijatelji braca Rusi uvek su nas lepo docekivali. Nadam se da ce posle razgovora sa Putinom predsednik Vucic imati lepe vesti za nas narod

  4. Propali smo, načisto. Da je bar raspisao parlamentarne izbore za kraj decembra, pa da znamo zašto zamajiva narod. Ovako, preskupo do beogradskih izbora. Zamislite gde će još smisliti da ide da bi izigravao spasioca nacije koga će nam Pink, Happy, RTS, Studio B prikazivati svakih nekoliko minuta. I, šta ćemo dobiti? Račun za te troškove, naravno. Plus neki poklon od nekoliko stotina miliona evra koje ćemo, takođe, mi platiti. Možda i na rate – utešno, zar ne?

  5. Znaci kod Putina na cekanje, tek sutradan ako ovaj bude imao vremena ili usput, nista postrojavanje garde samo kratko skljocanje pred kamerama i to je to.

  6. Podrzavam posetu Vucica Rusiji i jedan sam od onih koji smatra da Srbija treba i mora da neguje prijateljske odnose sa Rusijom a pogotovo i po pitanju ekonomije, trgovine i vojno-tehnicke saradnje.

Ostavite komentar


Politika

Savo Manojlović: Nema saradnje sa SNS 8

Savo Manojlović: Nema saradnje sa SNS

Direktor kampanje pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je za televiziju Insajder da ne postoji nikakva moguća saradnja sa Srpskom naprednom strankom, a da je prirodno da se posle izbora razgovara o postizbornoj koaliciji sa opozicijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.