Vučić: Svečlja može da sanja ambasadu

Ostavite komentar


  1. Kako si krenuo lično ćeš je malterisati, Djukanović će da kreči a Gašić keramiku. Tu ti ne nedostaje kadrova.

  2. Vučić po običaju zaobilazi istinu u povelikom luku!
    1) Republike Srbije nema ni u kojem formatu u (Kumanovskom sporazumu i) Rezoluciji SB UN 1244, Srbija tada nije međunarodnopravni subjekt – Rezolucijom 1244 se garantuje teritorijalni integritet Savezne Republike Jugoslavije (SRJ) i, između ostalog, Kosovo stavlja pod međunarodni nadzor, čime je praktički Kosovo izmešteno iz Srbije!…
    2) Izjava u Preambuli Ustava Republike Srbije o Kosovu kao delu teritorije Srbije ima status tzv. Izjave o namerama i nema nikakvu pravnu snagu, nije pravna činjenica, a u operativnom, normativnom delu Ustava Kosovo (i Metohija) se gotovo i ne pominju, odnsno pominje se samo jednom kao Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija, za koju će se izraditi zakonski okvir, što nikada nije urađeno!…

  3. Dobro nece SRB da ima ambasadu ali Kosovo ce imati u Bg, ako ne bar kancelariju, samo ti Hil jos nije rekao

  4. Vucicu, kao neki pravnik, treba da znate da citate Rezoluciju 1244 SB UN. Po toj Rezoluciji, do konacnog resenja statusa Kosova, ona je bila u sastavu SRJ (Srbije i Crne Gore). Ta SRJ vise ne postoji, od maja 2006.godine, kada se odvojila Crna Gora, a Kosovo je 2008.g. proglasila nezavisnost, na osnovu Ahtisarijevog plana, koji su prihvatile UN.
    Sto se tice vaseg (kostunicevog)ustava, mozete ga okaciti macki o rep, jer za Kosovo nista ne znaci. Gde su ti ploge drzavnosti Srbije na Kosovu?

  5. Budi hrabar pa idi na Kosovo i izjavi ovako nesto. Kao sto se krio ispod seseljeve suknje, tako se i danas krije ispred ruzicastih kamera.

  6. gde je Srbija na Kosovu i Metohiji??? Koliko je Srbija bila prisutna bar na severu KiM 2012.godine, a koliko je sada???? Gde su Gazivode, srpsko pravosuđe, srpska policija, srpsko …… ???? Ovo što si ti uradio je veleizdaja!!!! A uskoro će tvoja tužiteljka Dolovac da digne protiv tebe optužnicu . Da se ne iznenadiš.

  7. ‘Svećlija sanja i snove ostvaruje…’, … nažalost, ne sprečismo te na vreme !!!

  8. Isto si rekao i za pasoše Republike Kosova i za tablice i za lične karte i to baš dobro se sećam”Kurti i Svečla sanjanu preko dan da ćemo mi priznati gore navedene dokumente ali ste gi priznali.ovde vro dobro se zna ko sanja ,a to str zapravo vi sanjaru!!

  9. Hahahaha, mada je tuzno. Kad Vučić kaže ne, neka se sprema Marko Djuric koji je pobedjivao sa 5:0 za prvog ambasadora. Opozicija spava, crkva spava, plaćaće Srbi i ratnu odštetu….

  10. Nikad necemo prihvatiti kosovske tablice!
    Ne dam Gazivode!
    Kosovo ne moze da dobije medjunarodni pozivni broj!
    Bice formirana ZSO!

  11. Svi predhodni komentari su realnost Kosova. Juce sam bio na teritoriji Kosova I nisam primetio nikakve institucionalne naznake drzavnosti Srbije .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.