Vučić u Kopnenoj zoni bezbednosti

Ostavite komentar


  1. E kada ovakvog verhuvnog komadanta imas koji dezuri 72h u granici sa Kosovo …!!!

    1. Uvek ćete biti samo država u pokušaju. Samo slepo crevo i „Bermudski trougao“ Balkana u kome će da caruje primitivizam i divljaštvo. . Nikada, do 1912 godine, niste imali državu, nećete je ni imati. To što vam je simpatično da pišete U.S of Albania samo govori o vašem potuljenom karakteru, koji je karakterističan za sluge čiji je životni moto, „kaskati za guzicama moćnika i ljubiti njihove skute za mrvice sa njihovih stolova.Bili ste sluge Turaka, potom Italijana pa Nemaca a sada ste američko-britanska pudlica, koja pokušava da glumi tigra.

      1. Kao i mi, sto glumimo,privrednog kabl tigra,a uzdrmaju nas takse na robu,koju prodajemo slepom crevu…

    1. Ako su ludi poput diktatora neka ratuju za njega dok huligan-izdajnik Srbije bude boravio u nekom skloništu u Beogradu nastavljajući da sa bratom kleptomanski i dalje pljačka. Umesto da vojska uhapsi poremećenog izdajnika i strpa ga u ludnicu.

      1. Објасини то “ издајник“ молим те. Јел’се он купа на хрвтском приморју? Јел’је он тражио да Руси изграде гасно складиште у Босни уместо у Србији а Путин на срећу то одбио? Јел’он на хрватској телевизији изјавио да није баш поносан што је председник Србије. Да ли је за нечије друго време дошло 6 Мигова-29 и И т.д. и тенкова и т.д….

        1. To „izdajnik“ ne treba posebno da se objašnjava,jednostavno Petre J. Vetre staneš ispred ogledala,i ono što ugledaš to je izdajnik.

        2. To je baš lupanje. Kada budete shvatili da je Srbija okružena sa NATO, onda će te znati da su za migove i tenkove bačene pare. Ova vojska, vrhovnog komandanta bi izdržala cela dva sata bitke sa protivnikom i to vrhovni komandant dobro zna. Jedino što mu uspeva je, da priča nebuloze i izigrava komandanta i Napoleona. Takvih vođa kao što je on su pune specijalne ustanove u Srbiji.

  2. Odgovorno i savesno ponašanje šefa države.Samo tako se narod oseća da je i država uz njega.

  3. Ustajte botovi,lenštine jedne,predsednik je u medijskoj opasnosti. Treba vam ukinuti sendviče bar na neko vrem,aaa pa mnogo ste se razmazili.

  4. Naš vrli predsednik ide u posetu srpskoj vojsci sa ministrom za odbranu Vulinom koji nije služio vojni rok, a svo zvanje o vojsci stekao je na sednicama Glavnog odbora SNS. Da nije tragično, bilo bi komično.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.