Vučić u obilasku Jablaničkog okruga (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Vidi koliko žena a nema ni Jutke ni brata Turčina. Oproštajni muzički koncerti se nastavljaju. Završetak karijere je ipak u Beogradu. Hvala na družba.

  2. Ko i njegova politika, horor nad hororom…kad pogledas photo jedno dan do sedam dana ti skrati zivot…pa ga samo gledajte i slusajte svaki dan tako da grobar nema razloga da prestaje da ostri lopatu i da se smeska… grobari i prevoznici na stranim destinacijama su najpovlasteniji krajnji dobitnici nakazne politike ludog coveka

  3. Diletant obozava nasu eparhiju, zna on da cu mu cvrsto usadjivati pravoslavne vrednosti a voli i da se napaja direktno s izvora.

  4. Zbog cega Vucic svaki dan obilazi sve gradove u Srrbiju drrzi mitinzi a nije mi jasno jel krenulo pred izborna kampanja? Zbog cega samo tv Pink ukljucuje Vucica a druge televizije ne? Odmah uzimam daljinac menjam tv Pink.

  5. Vucicu molim te nemoj vise raditi za nasu buducnosti. Molim te u ime sve nase dece. Pa prosli put kad si to radio samo smo ratove ,bombe I gasenje medija docekali

  6. Posebno ,,svaki covek koji ostane ovde za nas je garancija opstanka…“ Za mene presednice nije bilo posla zbog Vasih SNS-ovcica i rodjaka funkcioera. Cak sam se ponizavao da molim u Pirotskom SNS za posao jer mi je receno u BoLnici i zZJZ da SNS odlucuje ko dobija posao. Sada sam sa porodicom i troje dece daleko od Vase Srbije zlatnog doba. Nikada se necemo vratio. Hvala Bogu pa deca evo gotovo i da ne znaju srpski i Srbija je za njih daleka maglovita uspomena za koju se trudim za znaju samo onu ruznu stranu jer lepe strane nije ni bilo. Uskoro ce ti ostati samo oni koje ste zaposlili preko stranke. Srbima zelim sve najbolje u buducnosti i voleo bih da je Srbija bila domovina mog nepriljateja A ne moja.

  7. Pretsednik DRZAVE ide da vidi osnovnu školu u kojoj traje rekonstrukcija??? Pa ovo ne postoji ni u Africi. Vi ste poludeli nacisto. Kod vas ništa ne funkcioniše, nemate vi ni Vladu… Sa vama vlada SULTAN. Važno ste kupili 3 aviona koje niko nije video. Kakva mizerija…Svaka vam čast kako ovo TRPITE.

  8. „Molim vas, pomozite opstanku našeg naroda. Ako nemamo dece, nemamo budućnost. Moramo da ulažemo u potomstvo, budućnost koja dolazi. Pre svega radimo zbog dece. Za koga da radimo i rekonstruišemo ako dece nemamo. Neće biti Srbije ako nema dece“, rekao je Vučić na skupu u Bojniku tokom posete Jablaničkom okrugu.
    Ovaj je njima ‘ladno rekao je..te se…

  9. Kakav profil… polako pocinje da lici na sebe od pre 20ak godina. Jedno vreme se bio teskom mukom uljudio pa postao Alek, ali sad izbija onaj stari dobri Aca…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.