Vučić: U opoziciji su prevaranti

Ostavite komentar


  1. ma kuka i motika..skupili se a ni sami ne veruju u ono sto pricaju..narod je davno video ko cini savez

  2. Neka ovi iz opozicije počnu da porede rezultate rada pojedinaca, a ne istoriju političkog delovanja bilo koga. To, međutim, neće nikada uraditi, s obzirom da takvo poređenje ima poražavajući rezultat po njih.

  3. To on govori o sebi. Čovek koji nikada ništa nije radio samo priča o radu o tajkunima on da prica, sve ih stiti njegov režim a o hrabrosti se vidi koliko je ponizan pres mladim Sorosem i kolika je kukavica pa za tolike godina ni jedan pravi TV duel sa opozicionim prvacima. O lopovluku, kradji penzija i zaduzivanju Srbije nekoliko milijardi evra koje ni privreda ni gradjani nisu videli govori koliko je alav na pare. Povecao je cene poreza za stanovanje, cene cigareta više puta, cene benzina kao u Nemackoj. Vučić nezajazljivi. Kada Srbija bude demokratska drzava najbogatiji a to su braca Vucic a ne braca Karic ili braca Mali u zatvor da obori rekord u duzini boravka.

  4. Rekao bih da Program Saveza za Srbiju ima jednu tacku vise od deklarisanih. 31. Nezavisno i samostalno Kosovo u celosti i clanica UN.

  5. А што ти не изађеш на бар један ТВ дуел уживо са било којим представником тих кукавица за овијех шест година ниси ни једном,смраду психпоатски,гадиш ми се!

  6. Ima li većeg prevaranta od tebe?
    To je normalno, jer majstorsko pismo si dobio od samozvanog vojvode dr Voje…prvog Šešelja u Srba.

    1. Nepismen… znači SNS bot. Sami isplivavate ali samo zato što pojedine stvari plivaju… valjda vam je to neko reako do sada.

  7. Zar treba razni tajkuni da nam vode drzavu i pokupe sve sto mogu kako bi napunili svoje dzepove? I to sve sada kada smo na putu ekonomskog razvoja? Naravno da ne! Srbijo, dobro razmislite ko Vam zeli bolju budicnost

  8. Mislim,da nikad u svojoj istoriji nismo imali veceg prostaka za predsednika …(nadmasio i Tomu)

  9. Nisam optimista da može nešto i ova, i naredne koalicije koje nastanu na istim principima, na politici „uaaaa Vučić“ i borbe za fotelje i funkcije, da urade bilo šta, osim što će se eventualno boriti za cenzus.Oni kojima ne odgovara da Srbija dobije bar nešto, pošto trenutno nema ništa, ne vole ni Srbiju, očigledno nisu dugo ili nikada bili na KiM, teoretišu iz Beograda izgubivši kontakt sa realnošću.

    1. Mene interesuje šta je to nešto?
      Kosovari bi svakako dali ‘nešto’ za stolicu u UN..
      Da li postoji mogućnost da dobijemo ‘nešto’, a da
      mi ne priznamo Kosovo kao državu, ili dozvolimo
      da budu članovi UN? Naravno da ne.

    2. Ali, vuciceva ‘realnost’ je zato tu da dopuni nasu? … Do Kosova i Srba na njemu, Seseljevom partijskom Sekretaru i milosevicevom Ministru iz devedesetih, je stalo koliko i do spaljene i srusene dedovine u Cipuljicima?! Preboleo je on to. … Nema njemu druge svetinje nego gole vlasti. Zato nikako ne moze da se ‘seti’ gde je bio, sta je radio i pricao pre nego sto su ga Brisel i Amerikanci postavili tu gde jeste. Sada samo zna za ‘prevarantsku opoziciju’, zato se ‘rodio’ 2012te?!

  10. Posao onih koje narod izabere je odbrana zemlje i ustavnog poretka, polozili su zakletvu da ce to ciniti. Niko ne treba da siri defetizam. Ali, ako zaista misle da nisu sposobni za posao koji im je poveren, onda treba da daju ostavku a ne da o tome raspisuju referendum. I jos nesto, pustite te price o tome kako „ne mozemo mi tu vise nista popraviti…jer je sve upropasceno greskama onih pre nas“. Svaki poraz pocinje pristajanjem na poraz. Svaka pobeda pocinje verom da mozemo i hocemo. „Sledece godine u Jerusalimu“. I zasto ne bi mogli malo da verujemo sami u sebe?

  11. Zasto nijedne novine ne napisu koliko godina su Jeremic, Djilas, B. Stefanovic…vladali Srbijom? Ne razumem zasto ih pojedini mediji opisuju kao nove ljude na politickoj sceni? Svasta, pa nije narod zaboravio „postene “ privatizacije za vreme DOS-a!

  12. Ne smeta mi njegovo ludilo. To još može i da se izleči. Smeta mi njegova apsolutna bestidnost!

  13. Sto postenjacino ne vratis opljackane penzije. Ko je rusio Savamalu. Sto postenjacino ne obznanis ugovore sa arapima, sa vansijem pa sada i za Bor.
    Sto placas filmski projekat onom kvaziglumcu sto, za tvoju korist. nazva Opoziciju „mrsomudima“, primoravsi RTS da taj projekat finansira. Ko je odgovoran za Helikopter, nabavku „ruskih“ mkanti koje dobismo na poklon za 150 mil evra, itd,itd. Ti postenjacina !!??. kad tresnes dupetom o ledinu videcemo sve tvoje lazi i obmane i bogatstvo koje si sa batom stekovao ko zna gde. Odgovaraces i za Kosovo i sve nebuloze koje si narodu prodavao kao muda za bubrege. Zivi bili pa videli, nadam se uskoro kad te oni koji su te doveli puste niz vodu nakon sto dovrsis ono sto si im obecao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.