Vučić u poseti Francuskoj

Ostavite komentar


  1. Konačno je Srbija postala poštovana zemlja, zemlja sa značajnom reputacijom u Francuskoj kao i u čitavom svetu, a sve zahvaljujući ovoj vladi na čelu sa Vučićem.

  2. Najjaći utisak je skromnost koju Vučić pokazuje, rekavši, da veliko poštovanje Francuska ne iskazuje njemu kao pojedincu, već Premijeru Srbije. To je odlika velikih državnika, Porastao je u mnogim očima ovakvim ponašanjem.

  3. Moram pohvaliti napore da sa svakim napravimo dobre i korektne odnose a sa pojedinim drzavnicima i prijateljske.

  4. E bas je Vucic doziveo najvece drzavne pocasti u Francuskoj? Nije ga sacekao ni predsednik republike, ni predsednik vlade, ni ministar, nego drzavni sekretar u ministarstvu.

  5. Bilo je već krajnje vreme da nam neko vrati ugled,svuda u svetu primljeni smo sa poštovanjem,i predstavi svoju zemlju na pravi način..

  6. Srbija ima državnika kojem su sva vrata otvorena, dostojan je i ima stavove koji su u interesu ne samo Srbije već i regiona , EU i sveta.

  7. Srbija je svojom odgovornom i ozbiljnom politikom skinula blato sa sebe. Danas je zemlja koja se izuzetno ceni i postuje!

  8. nije ovo obicna poseta,desavace se nesto veliko u buducnosti ,mislim da dolaze investitori iz francuske!

  9. Ova poseta je zaista od velikog znacaja za nasu zemlju,jer je Francuska jedna od najjacih zemalja Evropske unije i sa njima moramo saradjivati odlicno.

  10. Vrlo je bitno sto su Francuzi stali na nasu stranu. Ne secam se nesto da je neko od nasih drzavnika ovako docekan.

  11. Francuska i Srbija imaju dobre odnose i prijateljstvo koje treba još više učvrstiti ,veličanstven doček premijera Vučića pokazuje da smo poštovani i da Srbija ima ugled.

  12. Videćemo kako će se poseta završiti. Kako je počela i nije baš nešto najbolje, sobzirom da je premijera Vučića dočekao nižerazredni službenik Francuske administracije.

  13. Nasi politicari su izgradili imidz dobrog domacina, saveznika, tako da smo i vise nego dobrodosli u Evropi i svetu

  14. Nas premijer je imao veoma lep docek sto je dokaz da je Srbija ponovo postala cenjena drzava u Eveopi.

  15. Reklo bi se da izvesni komentatori obozavaju Vucica. Ipak, mislim da preteruju jer, nas premijer je primljen kao i svaki drugi, osim sto ga je docekao jedan relativno beznacajan funkcioner. Gledajuci na GOOGLE francusku stampu, o toj poseti nisam nasao ni jedan clanak.

    Ali, u POLITICI sam nasao vrlo veliki clanak o Vucicevoj poseti Francuskoj, pun hvalospeva. Taj clanak nije pisao nijedan novinar POLITIKE. Pisao ga je neko iz TANJUGA, zaduzen i placen za ovu vrstu poezije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.