„Srbija će biti pod još većim pritiskom“: Vučić o posledicama dešavanja u Rusiji

Ostavite komentar

  1. Priprema naroda na sve lošije uslove života, a sve zbog političke zaštite najblaže rečeno privilegija vladajućeg klana, koji jedino u ovakvoj autoritarnoj državi i načinu vladanja može ostvariti svoje bezgranične interese, terajući narod da za to plaća cenu. Ali taj narod to ne vidi jer je obasut preko medija i svaki put istorijskim obraćanjima predsednika lažnim patriotizmom, koji služi samo za očuvanje ogromne dobiti za vladajuću elitu. Zato se rukovodi stalnim praćenjem javnog mnjenja koje je 10 godina neprestano oblikovao ruskom propagandom izazivanjem antievropskpog raspoloženja i sada je zadovoljan postignutim rezultatima koje je objavio. Zato je jasno da su njegove izjave o nekakvom evropskom putu lažne i služe za zamajavanje onih koji u to još mogu da poveruju. To je žrtvovanje Srbije, a svrstavanje uz Rusiju je samo alatka za to.

  2. Srbija je uvek bila razapeta i stavljena u situaciju da mora da bira stranu. Da li smo za Zapad ili Istok.

  3. Zamislite čovjeka koji je upao u septičku jamu i koji u svom jadu aplaudira seoskom siledžiji koji tu redovno obavlja nuždu . To je slika odnosa prosječnog Srbina prema Putinu.

Ostavite komentar

Politika

Dačić zadovoljan sastancima sa Šoleom i Eskobarom 10

Dačić zadovoljan sastancima sa Šoleom i Eskobarom

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da američki zvaničnici sa kojima je razgovarao u Vašingtonu uoči današenjeg Molitvenog doručka podržavaju stav da je Zajednica srpskih opština (ZSO) nešto što je već dogovoreno, a ne predmet razgovora i da mora biti formirana da bi se pristupilo primeni sporazuma.

Naslovna strana

2. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.