Vučić uveren da drugog kruga na Uskrs neće biti

Predsednički izbori 2. aprila, 30 dana za "blickrig" kampanju

Ostavite komentar


  1. Da li i simpatizeri SNS-a moraju da skinu aplikaciju ““““Aleksandar Vučić sa play store -a““““ ili to moraju samo SNS botovi?

  2. Postovana redakcijo, vi koji se bavite istrazivackim novinarstvom. Nije mi poznato ko je gospodin Beba Popovic, pa bi bilo od interesa da mu opisete lik i (ne)delo.

  3. Ako Vućić zaista ima preko 50% onda ga narod Srbije zaista i zaslužuje .Na kraju krajeva ti što ga podržavaju na svojim leđima će izneti njegove reforme .Ako vam ne smeta da radite za duplo manje od prosečne plate u Srbiji ,da radite po 10h dnevno ,da nosite pelene ,da nema ko da vas leći …šta vam ja mogu..

  4. У право је,има довољно крезубих бирача!

  5. Opozicija je toliko razjedinjena, samoživa i nesvesna zajedničkog interesa, da drugog kruga stvarno neće biti

  6. U demokratski uređenim državama na predsedničke izbore, kandidati ulazr relativno ravnopravno , pa se za poverenje birača nadmeću svojim programima i vizijom budućnosti zemlje. U Srbiji, je naravno drugačije. Od dana kada je AV najavio svoju kandidaturu, u javnosti se raspravlja samo o tome da li će Vučić pobediti u l krugu izbora, ni ne pomišljajući na mogućnost, koja teorijski, a u Srbiji i praktično postoji (Slobodan M.), da izgubi izbore. Takvim pristupom se Vučić stavlja u daleko povoljniji položaj, u odnosu na ostale kandidate, tako da se u javnosti stvara slika (možda lažna, ili je mi građani na izborni dan možemo učiniti lažnom) o NJEGOVOJ sigurnoj pobedi, što na eventualne glasače drugih kandidata, može delovati negativno pa da ne izađu na izbore (šta da glasam kad se već zna pobednik). Nikako ne smemo upasti u tu zamku i podleći malodušnosti, već GORDO 02.04. NA BIRALIŠTA, SVESNI VAŽNOSTI OVIH IZBORA, ZA SRBIJU, ZA NAS, ZA NAŠU DECU I GLASAJTE ZA BILO KOG DEMOKRATSKOG OPOZICIONOG KANDIDATA ( SAME NE ZA AV). JA ĆU GLASATIZA SAŠU JANKOVIĆA.HRABRO DO POBEDE!!!

  7. Ко бре није мотивисан да изађе и гласа за кандидате опозиције?!
    Шта после да кажемо деци кад нас питају где смо били када су недолечени радикали отимали државу од грађана?
    На биралишта раном зором.

  8. Pošto se pretpostavlja da za Jeremića i Jankovića glasaju građani bogatiji od onih koji glasaju za Vučića, znači da tih glasača ima mnogo manje od onih Vučićevih. Zašto? Zato što u Srbiji ima puno više siromašnog stanovništva od tih sa dubokim džepom.

  9. Bilo bi tužno i poražavajuće da bude drugog kruga. Ajde da ne izigravamo kvazi elitu i snobove i budemo realni: Vučić je sinonim za dobrog lidera, dok ovi opozicionari izgledaju kao grupa šibicara koji gledaju kako da zavrnu, ukradu, prevare i što bolje napune svoje buđelare… Realan i normalan čovek će glasati za Vučića, a ja verujem da je u Srbiji ogromnu većinu čine takvi ljudi!?

  10. Uslovi za izbore su neregularni i jedini način da se Vučiću "izađe na crtu" sa nadom u pobedu je DOGOVOR i jedan kandidatom. Vučić skraćuje kampanju da bi smanjio mogućnost da se postigne DOGOVOR, on se paši…..pustite analitičare i rejtinge, pogledajte šta radi.
    Najveći šok za Vučića bi bio da se postigne DOGOVOR dva opoziciona kandidata.

  11. Pa u tom slučaju,biće to najtužniji hrišćanski praznik na ovoj geografskoj srpskoj oblasti…Avion će svakako proći turbulencije…

  12. Razuverićemo Vučića, nadam se žestko! Ponašanje Bebe Popovića ne bih komentarisao, znam samo da su takvi i srozali rejting Đinđića i otežali mi reofrme.

  13. Izbori su i raspisani 2.4 da bi u drugi krug , a za uskrs , izašlo što manje birača , a veliki vođa dobio predsedničku funkciju!

  14. To što svakoga dana proveravate da li smo siguran glas za Vučića, znajte da vas lažemo. Mnogi iz straha potvrđuju da jesu, ali čak ni oni koji su nas prijavili da smo siguran glas neće glasati za vas. Na vaše pozive svi se slatko smejemo, jer mislite da smo svi ovce. Čeka vas veliko iznenađenje 2 aprila.

  15. Mora se verovati kad AV kaze da pobedjuje u prvom krugu. Do sad je predvideo sve izbore. Americke engleske itd. Tako ce i ove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.