Vučić: Vesić da odgovara ako je protivzakonito došao do mejlova televizije N1

Ostavite komentar


  1. Ha ha ha, dobar vic. Pa da zgazi nekog na naplatnoj rampi nece odgovarati.

    1. Reče osoba koja javno prikriva (brani) kriminalce, osuđenog ratanog zločinca drži (protivzakonito) u skupštini, najviše poverenja ima u totalne idiote …

  2. Ako nije Vesić sve izmislio, pljunite me. A ako nije, onda će po ugledu na kompletnog idiota biti kažnjen mestom ministra. Može bez portfelja.

  3. Kome da odgovara? Tebi? Isto kao i totalni idioti i kreteni iz gradske vlasti? Ti si decko vodja cirkusa ali vam je predstava glupa i nimalo vise smesna.

  4. Princ drame i patetike….on i ne dozvoljava prisustvo nekih novinara kad baljezga o sebi samome, a kamo li da ima unapred spremljena pitanja, …uglavnom ih sam sprema.

  5. Ha, ha, ha… Isto kao što je odgovarao kompletni idiot…. Ma daj…

  6. I ZG Passlic da odgovara sto neovlasceno snima zaposlene! Hajde, predsednice, recite neku i po tom pitanju. Ziv nisam….

  7. Pričam ti priču! Pa to je AV govorio i za Maloga posle rušenja Savamale. Kao- odgovaraće. Kome? I šta se dogodilo- ništa. Mali je na još važnijem mestu- sada kao ministar finansija može da lapa i za sebe, i za svog ali i za „malog batu“ svog šefa (nedaj Bože i za šefa lično) Aleksandra Vučića! To je Srbija danas, koje sa ovim štetočinama, najverovatnije, sutra neće više biti.

Ostavite komentar


Politika

Koalicija "Biramo Niš" predala izbornu listu za lokalne izbore 8

Koalicija „Biramo Niš“ predala izbornu listu za lokalne izbore

Koalicija "Biramo Niš" predala je noćas Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu "Biramo Niš - Đorđe Stanković"Izborna lista "Biramo Niš" na kojoj su Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front i Pokret slobodnih građana, kao i građanski i aktivisti stranaka koje inače u Beogradu ne učestvuju na gradskim i lokalnim izborima, predala je preko 1.300 potpisa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.