Vučić: Vulin stekao stan pre ulaska u vladu

Predsednik Srbije gostovao na RTS

Ostavite komentar


  1. OVAKO JE BRANIO I GASA,OPZVAO GA PA GA UNAPREDIO.STA CE SA OVIM?SIGURNO MU JE DONEO PRIZNANICE OD TETKE,DAO MU TRAMP KAD SE CETVRTI PUT RUKOVAO SA NJIM!

  2. Citiram:"On nije ukrao ništa dok je bio na vlasti, naglasio je Vučić i dodao da ima poverenje u Vulina.",
    Pa ja ne mogu da verujem da neko sa dva grama mozga moze tako nesto da izjavi… je li to opravdanje za Vulinovu stanbenu malverzaciju? Je li to opravdanje sto je u vladu primio i za ministra vojske postavio nekoga ko je kompromitovan, ko je muljao i ko zna sta jos radio u proslosti? Gde je predsednikova odgovornost sto nije dobro proverio koga dovodi u vladu i kome poverava minstarske fotelje? Narode, ko je ovde lud i glup? Sramota, dno dna!

  3. Iznošenje laži na račun ministra Vulina je pokazatelj kakva će biti prljava kampanja za izbore u BG.

  4. Da mu nije SNS kupio, s obzirom da kupuju penzionere pred beogradske izbore, mozda je i onda kupio Vulina, i on je onda bio jadnik kao i penzioneri danas.

  5. Serijal iživljavanja nad žrtvom, naroda Serbije se nastavlja nesmanjenom žestino kakvu može da pokaže neuk, nepismen, samozaljubljen, ukratko čovek nesiguran u sebe i sve ono što pokušava da nam uturi kao rezultat svoga "genija"! Što bi rekli naši severni susedi, JEDNO VELIKO MUĆAK!
    I kad se čovek u čudu zapita, kako ga bre nije stid da onako bestidno laže vrlo lako dolazi i do odgovora, pa to je on, odkako se je pojavio na političkoj pozornici Srbije, laže. Od nosača pivskih sanduka Šešelju, njegovog omiljenog učenika trčećeg po bivšoj Jugi, lažući tamošnje Srbe o nepobedivosti duha serbskog i istorijskom pravu da sami, mimo sveta odlučuju o svojoj sudbini i na kraju distanciranja od žalosnih kolona na putu ka Srbiji da bi danas lio krokodilske suze u Busijama pred tim narodom koji i dalje veruje u njegove lažljive bajke. U tim Busijama, jednom haotičnom naselju blizu Beograda, koje su upravo ogledalo njihovog razumevanja kulture bivanja kao posledica politike iz vladavine Zemunom!
    Laž BDP, laž prepolovljena nezaposlenost, laž o penzijama, …..ma šta zine slaže a najsumnjiviji mi je kada krene poštenjem da se hvali. Sve mu kupili tata i mama! A najveću arhivu vina na Balkanu i okolini vrednu neznam koliko hiljada ili miliona stekao od plate koja je oduvek bila cca 700, 800€.
    Verovatno je i ovde bila neka tetka pa je zato i razumljivo zašto brani Vulina. Kaže, u prevodu, "on je bio lopov pre nego je ušao u vladu, od tada ne krade, nemam dokaza a ja sam sa njim obavio razgovor"! Bože, bože…

  6. To je kula od karata, sto prica AV. Trudi se da prica s autoritetom "nemoj neko nesto da mi spocitne", kao da ima sve konce u rukama, a u stvari nema pojma kako da izadje na kraj s Kosovom, a ni s Vulinom. Sve propada, ekonomski rast mizeran, ministar lopov, Kosovo – sat otkucava, izbori u Beogradu… Zna on dobro da stvari stoje katastrofalno, ali nema se gde. Arogancija ce se istrositi, a odluke se moraju doneti.
    Kakve veze ima kad je Vulin krao? Jos je gore ako je to bile za vreme kancelarije na KiM, kakvo je to tek moralno posrnuce!

  7. Ne, ne, ovome, definitivno nema kraja. Ovoliko vređanje zdravog razuma ljudi nije viđeno u istoriji. Ne mogu da se otmem razmišljanju, posebno u poslednjih 2-3 godine, i da dam sebi odgovor na mnoga pitanja, ali posebno na jedno: zar smo se, zaista, toliko mnogo zamerili međunarodnoj zajednici (čitaj, pre svega zapadu, EU, SAD i još ponekome) pa nas ovoliko dugo kažnjavaju, muče, pritiskaju, stežu omču, dave, ponižavaju, izgladnjuju i guraju u provaliju držeći, podržavajući, protežirajući ove vlasti u nas? Nešto mi, ipak, govori da smo ih, izgleda, debelo zadužili, ali zar nisu dovoljne sve ove naše patnje, stradanja, posrnuća,……… proteklih četvrt veka? Kada ćemo se otkupiti i dokle više, aman ljudi? Imate li vi (pobrojani) više dušu, emocija i malo sažaljenja?

  8. botovi u rudnike!rovite bolje od krtica!opravdavate 80.000 din.dobijenih od AVAVA!za pohvalu da u ovoj zemli neko opravdava svoj rad.RADITI I SAMO RADITI I PO 25 SATI JEMALO RECE AVAV!

  9. Komentari koji komentarisu realnu sliku Srbije, i mi citaoci koji se slazemo sa tim podzavam i glasam za zeleno, a razni placeni botovi kontrolisu glasanje i komentarisu sa crvenim. Ne pomaze vam nista, branite Vucica onoliko, koliko ste placeni.

  10. Znaci nije vazno da li je lopov nego da li je krao od 2012. do danas. Bravo AV "veliki borce" protiv korupcije i kriminala.

  11. Da li ga to abolira sto je pre ulaska u vladu ukrao pare?
    Da li ulaskom u vladu ministri dobijaju oreol oko glave?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.