Vučić za Politiko: Dijalog treba nastaviti uprkos optužnici protiv Tačija

Ostavite komentar


  1. Pitanja koja vam je postavila javnost Srbije su, gde su racuni od kupovine i preprodaje respiratora i medicinske opreme i sta je trazio vas brat Andrej u pocasnoj lozi na vojnoj paradi u Moskvi. Da vas podsetim i da ne mopislite da je to vec prekrio zaborav .

  2. Optužnica je samo paravan da se svi pokušaji drugog rešenja za KiM stopiraju.

    1. Ne, optužnica je samo upozorenje da može i minhauzen da dobije jednu ukoliko se ne pridržava scenarija.

      1. Bio neko taj tvoj baron ili ne ovo što EU radi je samo dokaz da su parlamentarci hibridna i trula tvorevina koja misli da može sve.Kada bi se i mi Srbi tako odnosili drugačije bi bilo.Nego smo i mi ološ kada možemo da podržavamo njihove odluke.

      2. Ocigledno EU ne zeli pregovarace u ime Albanaca koji su optuzeni za ratne zlocine.

      3. Za šta optužnicu? Nije učestvovao u ratnim dejstvima, jer je bio novinar na Palama.

    2. Sada se kao OVK/UČK lideri uplašili za svoju bezbednost a treba da im sudi Sud za ratne zločine u Prištini. Ko koga ovde farba?

  3. Vreme je da se rešava pitanje KiM. Priština mora da pronađe ljude za vođenje dijaloga.

    1. Od Filipa do dna su uglavnom botovi.
      S spasitelj folira, kao I obicno, zato sto ZNA da je dijalog nemoguc dok se ne stabilizuje political situacija u Pristini.

  4. nema vise izgovora, ili nas pusite da nastavimo sa dijalogom sami, ili nam resite vise taj problem, sto se vise odugovlaci, nista se ne resava

    1. Zoki kako da mi rešavamo stvari dijalogom ? Kada je AV kod nas vodio dijalog bilo sa kim, za njega je to strano jer on vodi samo monolog, naruči pitanja na svojim televizijama i priča ko navijeno kolo.

  5. dokle cete da nam odugovlacite resavanje pitanja sa KiM,resite nam vise taj problem

    1. Za dogovor moraju da postoji zaniteresovanost obeju strane, a Priština ili opstruiše ili odugovlači pregovore.

  6. Albanci sto pre treba da oforme delegaciju za pregovore sa Beogradom. Odugovlacenje vise nema nikakvog smisla.

      1. A ko garantuje da će dobiti, ili zašto bi je dobio?Tači je optužen za ratne zločine, i o tome se kalkulisalo već dve decenije, a Vučić nije učestvovao u ratnim dejstvima, jer je bio novinar na Srpskoj televiziji na Palama, pre 28 godina, i nema razloga da bude podignuta protiv njega.

    1. Vlajko ko ti garantuje da i AV neće dobiti optužnicu, dobio Šešelj, Radeta i još neki radikali ali on i Nikolić nisu, a bili su sa Šešeljem zajedno kad su proterivali Hrvate.

  7. Verujem da ce se dijalog nastaviti jer je to za nas i nas narod na KiM veoma bitno pitanje.

  8. Pristina mora imati zamenu za Tacija. Ovaj potez sa optuznicom deluje kao namestaljka da bi se odugovlacilo sa nastavkom dijaloga.

    1. Samo od ovih aktivnih ne znam koga jer svi čekaju u redu da se podignu nove optužnice.

  9. Mudra i odmerena politika predsednika Vučića može doneti mnogo koristi našim gradjanima.

    1. Damire da li znaš šta pišeš, razmišljaš li svojom glavom ili ti neko šapuće na uvce. Vučićeva mudra politika su mutni poslovi, afera za aferom i mnoge kriminalne radnje koje ne priliče jednom pravniku i ako je on u opšte pravnik.

  10. Predsednik Vucic je za nastavak dijaloga izmedju Beograda i Pristine,jer sta bi inace moglo da se dogodi i kakva bi bila perspektiva citavog regiona.

  11. Da je pravde sve siptare koji su cinili zlocine treba zatvoriti na duze.

  12. Za gradjane Srbije je od velike vaznosti da dijalog o KiM bude sto pre nastavljen. Zna to predsedik Srbije veoma dobro i svim svojim politickim umecem pokusava da usmeri paznju na ono sto je najvaznije u ovom trenutku za ceo region, a to je postizanje jedinstvenog dogovora koji ce nasim gradjanima obezbediti sigurniji i mirniji zivot na Kosovu i Metohiji.

  13. Koliko se samo botova prelilo sa Djikijeve N1 na danas majko moja ! xD

  14. Taci je samo topovsko mesto zapada koje je pri kraju svoje upotrebne vrednosti i na njega ne treba obracati paznju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.