Vučić za sutra sazvao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Zbog dešavanja na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Sada malo predstave za plebs: kukumakanje nad onim što ste im sami svojim postepenim predavanjem nadležnosti prepustili. Badava, dokumenti govore, pametnome dosta.

  2. Oni su drzava i imaju pravo na to. Ovaj im je sve dao i sad se pravi naivan pa zakazuje neke sednice da bi opet pravio nekakve krize i dramio po tv. Bitanga jedna!

  3. Zašto sednicu nije sazvao pre 15. septembra, pre isteka ugovora o slobodi kretanja i najava iz Prištine da će biti uvedeni tzv. reciprocitet?! Ovo je samo predstava za javnost, najobičnija farsa. Malo će da glumi zabrinutost, galami i preti Albancima. Ništa više… Pa Srpska lista je u Kurtijevoj vladi! Današnji događaji oko registarskih oznaka i dovoženja ROSU na prelaze Jarinje i Brnjak samo pokazuju da vučić Srbe sa Kosova i Metohije još više pušta niz vodu.

  4. Ma kakav Savet za nacionalnu bezbednost?!
    Veselinović je Vučićev čovek za granične prelaze.

  5. Sazivao je i ranije sednice Saveta bezbednosti pa me zanima sta je uspeo da promeni u pozitivnom smislu.Jos jedna prestava za naivne po obicaju.6

  6. Uz verovatno vanredno obraćanje uznemirenom stanovništvu.
    Šta nam ovo uradiše Đilas, Jeremić i Šolak…….!

  7. Kakve su mere sa naše strane?Plaćaju li Albanci osiguranje,voze li sa tablicama Kosova,imaju li tehnički pregled,…?A Srbi sa severa Kosova,kakav je njihov tretman na našoj granici?

  8. Sutra?
    Danas se otvaraju fabrike. Neke nemačke one su bolje…
    U 10?
    Da se nadoveže na jurišnike iz jutarnjih programa.

  9. Naravno, prvo hitna sednica, pa onda senzacionalno obraćanje vrhovnog zapovednika narodu i posle svega muk i tišina, sve pokrije prašina i idemo dalje! A vođa se pravda da im je on sve rekao, najoštrije! I tako, do kraja!

  10. Dobro jutro Srbijo!!
    Nasi najbolji prijatelji Nemci i Turci, sto kaze Predsednik Vucic su najveci zagovornici Kosovo Republike i Sandzacke Republike.
    Vucicu, ne diraj nas u probleme i rat!!!

  11. Svi bi mi Srbi poverovali u tu Sednucu za NB da se ona održava na Kosovu i Motohiji na primer u Vučitrnu ili Visokim Dečanima ili u sedištu Srpske Pravoslavne Crkve Pećkoj Patrijaršiji i to zajedno sa Njegovom Svetosti Patrijarhom Porfirijem .

  12. Sta se bunimo kolonija Amerike ima svog ambassadora.
    Strasno se nesto mozemo buniti.mivsmo porobljeni vec odavno .
    Samo da se pameti dozovemo I Rio Tinto iz Sbije izbacimo.

  13. Kolonija od amerike ma tko to sme bre da dirne …kosovici Albaniancici su tu samo da drze zategnuto stanje dok ovi Perdido kradu…rudna bogastva vodu it’d
    Mi smo samo da se tu kao nesto protivimo I nesto trazimo…
    Strasno I bolno….

  14. Dokle ce Vučić da “brine” o Srbima na Kosovu iz debele fotelje na Terazijama?
    Merkelova, Lajček, Bler sve mu “brat do brata” koji ga na jedno uvo savetuju, kako da “rešava” probleme a na drugo savetuju šiptara da ne rešavaju ništa.
    Dokle će ovaj jadničak da ljubi skute antiSrbima i da ugrožava svoj narod.!

  15. Na toj sednici ce da zameri Albancima na nepostovanju Briselskog sporazuma, a u obracanju narodu ce reci da nece dozvoliti nikakve nove Oluje, (kao da se njega pita), a govor ce zavrsiti recima o gradnji puteva, otvaranju fabrika (u kojima nema ko da radi) uz obecanje da ce penzioneri dobiti povecanje penzija i svaki punoletni gradjanin po 20 eura. Svaki njegov govor znamo unapred, od reci do reci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.