Vučić: Zamoliću Merkel da nam pomogne u više pitanja

Ostavite komentar


  1. Davos je mesto gde kako u formalnim tako i u neformalnim razgovorima je moguce predstaviti Srbiju i politiku Srbije; ciljeve i planove; potraziti podrsku i saveznike u dostizanju ciljeva

  2. Sigurno će ti pomoći. Samo se nadaj. Posle onog tvog ličnog i ponižavanja države pred putinom, sad je na redu da ponižavaš zemlju i narod pred Angelom Merkel. Srbistan je, od pre 6 godina ubijena država.

    1. imaju svog mesiju i osećaju mržnju prema ostalima. Nemačka ima dobre odnose sa Rusijom, bez obzira na blokadu koja je više medijska, nego stvarna, a imaju ih i mnoge evropske države. U Rusiji rade mnoge francuske, italijanske, nemačke, kineske i druge firme. Zajedničko svima, gledaju profit, briga ih za bilo čiju mržnju. Bili smo mrtvi pod Miloševićevom palicom, ali nije nas ni Tadić usrećio, njegova ekipa nas je gurala ka bankrotu, otuda i tolika odbojnost protestanata ka Tadićevoj ekipi, jer niko ne želi da ove skloni, a dokazano loše ustoliči. Kada SNS ode moraju da dođu ljudi koji ne mrze one koji drugačije misle i koji ne mrze Rusiju, jer ne postoji nikakav razlog da bilo koga mrzimo. Jel’ ukusan sendvič Teodorice?

      1. Komentarišete politiku, a ne znate ni koga sendviči predstavljaju. Poslednja rečenica govori o toleranciji koju zagovarate

  3. Ona će te sigurno posavetovati, pa nemci nsa vole najviše na svetu, to su dokazali, 1915, 1940, 1998 a ti izgleda hoćeš i da nam pomognu 2019, nemoj više kad te molimo, pitaj Putina kolika je penzija za taj orden što si dobio od njega pošto našu nejverovatnije nećeš imati posle izbora pa se časno povuci dok je vreme, možda će na proleće i Merkelovoj trebati savetnik.

  4. Postoji fotografija na kojoj je Vučić u nekom hodniku presreo Angelu Merkel i raširio karte pred njom. Samo zamišljam komentare nakon tog momenta u kojem je za potrebe srpskih penzionera odrađen taj selfi. I zamišljam kakav je ispostavljen račun dotičnom da može da se kiti ozbiljnim državnicima ozbiljnih država. Sve u vezi sa kartama kod država koje nisu okupirane kao što je srpska, timovi stručnjaka razradjuju prezentuju i razmtraju planove, a ne predsednii po hodnicima.

  5. Komesar Vucic, nakon orgazma s Putinom, trazi pomoc od kancelarke Merkel???Brrrrrrrrrrrrr???
    Koja sprdnja? Sve na trosak drzavljana Srbistana!

  6. Molices a ona nema pojma sta se desava na Koaovu, tako mnogo radis za Srbiju jadan nespavas, samo non stop radis na svojoj promociji, nema sta dugo ces vladati.

  7. Opet vas molim za obrazlozenje sto mi ne objavljujete komentar.Ovo je osoba koja gazi one koje smatra podredjenim, a moli one koje smatra nadredjenim.Profil licnosti poznat kao biciklista.

  8. Ovi sto svake sedmice protestvuju protiv Vucica i njegove primitivne vlasti trebali bi da zajednicki sastave pismo Merkelici, moleci je da se ne sastaje sa Vucicem pred sledece izbore jer on to koristi protiv demokratske opozicije kao znak podrske Nemacke. Naravno da ona to dobro zna, ali ga podrzava zbog njegovor obecanja da ce resiti kosovsko pitanje i bas je briga za demokratiju u nekoj maloj beznacajnoj balkanskoj zemljci koja ionako nikad nije shvatila sta su evropske vrednosti. Ali takvo pismo, koje bi nemacki mediji nasiroko objavili, obrukalo bi kancelarku i stavilo je u defanzivnu poziciju. Sto bi, obzirom na nestabilnost njene vlasti, bio ozbiljan poliiticki udarac, tako da bi verovatno urodilo plodom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.