Vučića na otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji čuvalo više od 850 specijalaca

Ostavite komentar


  1. Kakve sve gluposti citam ovih nekoliko nedelja, strasno ali zaista strasno! 850 ljudi treba rasporediti zar ne, samo gde, da nije potrebno možda u kanalizaciju svih ulica gde on prolazi…. Izgleda da je poreska kaša prepuna, preliva…. namireni penzioneri socijalni, siromašni i tek onda teška beda!? Od sasvim običnog radikala do velikog „diplomate“…. putuje čovek svaki dan obilazi zemlje Evrope a i šire. I da svakako mu treba 850 ljudi!?

    1. 850 sec. policajaca cuva srpsku facu koja je izolirala Srbiju i gurnula je u drustvo velikoalbanskog jedinstva i rusko-kineske demokratije. Vučićev naslednik će biti guverner beogradskog pašaluka. Njemačka će imati više Srba od Srbije. Ovo je vizija Srbije sa 10 godina.

  2. Sve kao u Radovanu III. 2000 policajaca grada Cikaga cuva njega, a on hrabar. Za 9 godina vlasti od Srbije je napravio Kolumbiju, a od Beograda Medeljin. Nazalost, vecina gradjana ophrvana svojim problemima i gebelsovskom propagandom nije svesna u kakvom zivom blatu tone.

    1. Sa ovakvim vestima neko očigledno omalovažava policiju, Nebitan je broj, već kvalitet, 850 ljudi!? Pa nisu baš toliko nesposobni.. Miro, a ti i ja idemo na po jedan sa parizerom.

    2. Opasno je to stanje.
      Strah ima velike oči.

      Kada se jednom utonjaš u gaće vičeš i od vlastite senke vidiš…
      Tako da svaki puvanjak može se završiti fatalno.

  3. Takve i treba da budu mere bezbednosti. Ne smemo dozvoliti da nam se ponovi 12.mart!

  4. E moj gospodine prvorođeni gde si poslagao 850 specijalaca, ne laži ovaj napaćeni narod. Ima nas još u životu koji smo obezbeđivali Josipa Broza i bilo nas 30-tak a ti JADO bojiš se samog sebe i neznaš gde ti je mesto da se skloniš.

  5. Narod Srbije se nada i iščekuje vruće proleće , smenu Diktatora i ove nakaradne vlasti.

  6. Koliko stanova za službe bezbednosti u Beograddu ,toliko specijalaca?Nije slučajno.

  7. Umesto leta , kod nas su proleća uglavnom vrela. Pa jel bilo naroda na otvaranju.

  8. Trebali su da odbiju naredjenje pa neka ga onda čuvaju njegovi glasači i partijski drugovi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.