Vučićev plan za Kosovo nije prošao kod Putina

Predsednici Srbije i Rusije i juče ujutru nastavili razgovore u Moskvi

Ostavite komentar


  1. „Zato Vučić energično obećava Rusiji da Srbija neće ući u NATO? Ali, zar on to ne prenaglašava? U takvim slučajevima biva da se sve završava tako da ono za šta si se kleo da nećeš uraditi ipak na kraju uradiš“, piše Komersant.
    …..

    Ako laze koza ne laze rog:
    „https://www.danas.rs/politika/neispunjena-obecanja-vucica/

    1. Ne pada mu na pamet da se kandiduje za predsjednika Republike Srbije.

    1. Vucko-potrcko je mozda i zalutao u politiku (bio je nezposljen) ali ne i bivsi KGB- agent Putin. .

    2. Zasto predsednik Srbije AV nije poveo sa sobom ministra vojnog Vulina,
      koji bi sa slicnim ministrom Ruske Federacije Sojgujom (zvanim ajkula)
      pokusao da Kosovo „izvuce iz NATO kisobrana“ i prikljuci ga tkz neutralnoj opciji ruske fedederacije.

  2. Ako je tacno-da se Putin ne slaze da otudjimo Kosovo i Metohiju od Srbije, uz minimalni benefit da dobijemo one opstine koje su sezdesetih godine razgranicene od CENTRALNE SRBIJE i prigranicene AUTNOMNOJ POKRAJINI, onda je u izgledu sledece resenje koje su izgleda dogovorili lideri SAD i Rusije jula meseca u Helsinkiju:
    -Rusi ce dobiti KOMPLETAN UTICAJ u Republici Srpskoj, a Amerikanci na Kosovu i Metohiji.Tako ce dve velesile sa ta dva NOSACA MOCI kontolisati Balkansko poluostrvo, a i jedna drugu. To im je trenutno najevtinaj opcija za osiguranje svojih politickih aspiracija, jer cim im ne bude nesto po volji u trenu sekunde aktivirace konflikt.A, kandidarti su Srbi i Albanci na KIM, Srbi i Bosnjaci-muslimani u BIH, ili Bosnjaci-muslimani takodje u BIH. Zato se ti provizorijumi i ostavljaju, barem dok Tramp i Putin ne okoncaju svoje ere, tamo negde do 2025. godine.

    1. Zato cete naci komentar slican Dejanu S.vise vas. Na RTS svi ce biti krivi osim SPS i radikala koji su, zajedno sa onima pre njih, svojom politikom zatrovali citav prostor zapadnog Balkana gde treba da prodju godine da bi se normalni ljudi oporavili od ovakvih.

  3. Slazem sa Putinom u svakom pogledu,jer on zeli najbolje za Srbiju! Postujem sve sto kaze!

  4. Na osnovu teksta se ne vidi da je Putin bilo sta rekao u vezi Kosova, cak se i navodi da je razgovor bio skoro u 4 oka

  5. Ne razumem zasto bi Srbija usla u NATO posle bombardovanja 1999?! Neke rane su jos uvek sveze i nece zaceliti jos dugo dugo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.