Vučićeva savetnica: Nije bilo pritiska na N1

Ostavite komentar


  1. Ne, nego je Andrej Vucic pevao poluciji na uvce i milocao ih? Ali sad je hasno, to je u stvari Alejsabdar Vucic nanestio igru svom mladjem bratu Andreju, jer je to bio jedini nacin da ga natera na poslusnost i saradnju. Sad je jasno onoliko AV prenenaganje i hajka protiv zloupotrebljene polucije!

  2. Niko njemu nije kriv sto se nasao prozvan. Svi mi pokusavamo da ublazimo ruzan dogadjaj da to svojoj porodici kazemo sami a ne da cuju od drugog. U cemu je tu razlika samo sto mu je brat javna licnost ali osecaji su osecaji, brat je brat i majka je majka.

  3. Ne smem ni da zamislim šta je Andrejeva mama radila malom Andreju i malom Aleku u detinjstvu da postanu obesni mučitelji svakog zdravorazumnog bića u Srbiji. Ako je stvarno završila u bolnici taj dan, mora da je u pitanju neko univerzumsko balansiranje.

  4. Zamisli, dete od 6 godina gleda Tv N1 dok stric komanduje policiji ona bije tatu?““! Užas, pa šta će Mitrović i TV Pljunk da čine, harakiri?

  5. Direktor FBI-a rece da je Tramp vrsio pritisak na njega tako sto ga je zamolio da prekine istragu o ruskim vezama.
    Takp da se moze reci da je ovo pritisak na kvadrat.

  6. Ja ne mogu da verujem koliko ljudi mogu nisko da padnu zbog posla koji trenutno obavljaju!?
    Gospođo Vasiljević, ta vaša priča ne da ne pije vodu nego je prokleto smešna i vređa razum normalnih ljudi!
    Šta zna dete od 6.godina šta radi predsednik vlade, policija, ministar policije i ko čime komanduje. O čemu pričate???
    Uhvaćeni u ko zna kojoj po nizu laži ižmišljate tu glupu priču sa majkom i detetom i perhidno sad posle 3 godine otvarate pitanje prisluskivanja policije radiolama.
    Da li ste svesni da ničija nije do zore gorela i da će proći ovaj košmar u kome živimo i da će Vučići pasti sa vlasti?
    Za razliku od prethodnog diktatora i 5.oktobra danas postoje društvene mreže, internet je dostupan svima, sve se pamti što se kaže ili napiše i sutra će neko očas posla moći da nađe vaše nebulozne izjave dok ste služili gospodara. I da vas na svakom koraku podseća na vašu ružnu prošlost.

  7. A kako je, godpodjo, majci momka pred Skupstinom kojeg dave Vuvicevi privatni batinasi, a tek njegovom detetu ili djacima koje uci. kakva je tek trauma kad vide voljenog ucitelja ,pridavljenog.Kaze predsednik sta on tu trazi medju ljudima koji su dosli da podrze njega na sam dan polaganja zakletve Tvrdi da je mladic dosao da provocira i treba da dobije batine. .A sta ce Andrej Vucic na mestu gde je bio zabranjen prolaz.Zandarmi su samo radili svoj posao za razliku od privatnih batinasa.

  8. ““Od ovoga može da se rikne““ – što reče jednom Leka u filmu. Patetika, suza suzu stiže. I narod je bezbroj puta završavao po bolnicama od stresova koje nam je priređivao Veliki Brat tokom 5 god.vladavine blagostanja, pa ne vidim da se nešto uznemirio. Prebijeni brat je mogao mami da kaže da to nije on na TV-u, nisu njega pretukli, to je neki tip koji mu je ukrao identitet i ličnu kartu. I dalje čekamo objašnjenje šta je gospoda tražila baš na tom mestu, baš u to vreme i baš sa tim ljudima, kad je skup visokog rizika i kad se zna koja su ovlašćenja žandarmerije u takvim situacijama. Bajka da se išlo ““kod mame na ručak““ zvuči kao da je smišljao lično dr konfabulator poučen braćom Andersen.

  9. Šta je hteo tata na gej paradi tako rano ?? Ako je dasa zašto nije šetao sa ćerkicom na Kališu , nego banči do jutra po splavovima sa drugom ? iz biznisa ? Muka mi je više od braće po novcu .Žandarmerijo svaka čast .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.