Vučićeve konsultacije sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. To sto SNS ima vecinu ne znaci da ce se Vlada formirati istog dana, ne znam sta ocekujete.

    1. To sto SNS ima vecinu trebalo je da formira vladu brze nego Hrvatska!!! ovo je dramsko razvlacenje! zaludjivanje naroda.

      1. Rok po ustavu je 90 dana, od održavanja izbora, da bi se formirala vlada, i ne razumem zašto nekome smeta poštovanje ustava.

    2. Gde ste tužioci, pravnici, NVO, razni zaštitnici i analitičari, petooktobarski prvoborci, tzv.opozicionari i samozvani intelektualci?
      Koliko je nedela ova skaredna pojava počinila, i vi… ništa?
      🙂
      Nema love da vas pokrene. Love, mislim ni para ni love – ljubavi prema sebi, bližnjima i narodu…
      Moj zaključak je da živim sa sveukupnom bagrom.

  2. Niko ovde od saradnika ni u tragovima ne pominje oko hiljadu tuzbi Upravnom i Ustavnom sudu Srbije, Radulovica i DJB. bez tih resenja o dokazano falsifikovanim izborima, ne kapiram o cemu se ovde radi, o kakvoj dodjavola Vladi je rec, o kakvom Vucicu i njegovim fotografijama okacenim na sajtu ? Voleo bih da me neko pametniji uputi u ovu skasku. Iznosim cinjenice i ne vidim subverzivnost zbog koje bi cenzurisali.

  3. Nista cudno sto AV razgovara sa AV. Poznata je psihijatrijasa dijagnoza kada jedam lik razgovara sam sa sobom i i od sebe i od „sagovornika“ pravi razlicite licnosti. Mogao bih i ja, ali bi za gradjane bilo mnogo plodotvornije da dijagnozu za ovo da covek kompetentan za to, tj. Prof. Dr Vlada Kostic.

  4. Hrvatska je za 20 dana formirala vladu. Vučić je nesposoban da uradi prostu stvar: da pribavi mišljenje predstavnika izbornih lista i predloži kandidata za predsednika vlade. To je mogao uraditi sve za nedelju dana. Ostali deo procesa više nije u njegovoj ustavnoj nadležnosti.

    1. Glupi narode, av je znao ko će mu biti premijer još pre raspisivanja izbora. Bože, sa kim i gde ja živim…ovde decenije treba da prodju da bi se nešto promenilo u mozgovima…

  5. Dobra vest je Vucic razgovara sam sa sobom. Ja sam mislio da je on u svadji sa samim sobom.
    Jasno je da namerno koristi krajnje zakobske rokove za formiranje i skupstine i vlade. To je period u kome on najvise uziva. Svi se prze, svi se dodvoravaju, aplaudirsju, a on uziva jer zna da sve zavisi od njegove volje. To je za njega orgazmicko stanje i on to nece propustiti.
    Naeavno da vodi racuna o velikim silama i njihovim zeljama. Da bi zadovoljio Ruse mora ostaviti socijaliste. Zapad je, prosli put, zadovolhio sa nestranacko – nastranom LGBT osobom. Mozda i sad uradi slicno. Mozda predsednik vlade Srbije postane decko nekog ambasadora sa zapada.
    Eto lepog kruga. Zapad j..e premijera, Vucic nas, a nace se baja i za njega. Zalosno je samo sto iz te jeb….e ne moze da se rodi nista dobro za Srbiju.

  6. Ne znam šta će njemu vlada?
    Zar nije on i predsjednik vlade, i ministar, i vodeći ekonomista,
    i pravnik, i tužilac i sudija, i selektor,
    i trgovac, i dobavljač, i prevoznik,
    i ljekar, pekar, apotekar…?
    Njemu samo treba skupština da izglasa ansambl za aplaudiranje, na čelu sa maestrom Markom Đurićem.

  7. Nenosenjem maske i krseci pravila daje los primer. Nenosenjem maske i kontaktima sa pripadnicima vojske podriva se borbena gotovost nasih oruzanih snaga. Za to su predvidjene sankcije.

  8. Ajde bre nemoj da ste smešni. Kakva taktika njegova. Hahahaha. Pa kud će on sa tom skupštinom? Pitajte ga ‘di će? Hahaha. Čekamo vas ispred narodne skupštine dođite.

  9. Најгора држава на свету. Шта би било кад би стварно постојала опозиција, са 100 посланика, а највећа странка нема више од 80? Циркус Колорадо се наставља. Још кад добијемо ваздуплохове, нема нам краја,! Живео Вођа пута у пропаст! Уа апозиција! Уа Ђилас! Сима Спасић да буде бар министар без фотеље, а да седи на стиропору! Живео Тома диплома и жена му Драгица уметница! И она је српска мајка!

    1. Da si normalan i patriota tvoja država ne može nikako da ti bude najgora ma ko bio na vlasti. Može taj neko što je na vlasti da bude loš a ne tvoja država u kojoj si rođen.
      Ako imaš rezervnu državu to je nešto drugo ali mi nemamo ni rezervnu a ni bolju državu od naše Srbije !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.