Vučićevi razgovori o novoj opoziciji

Ostavite komentar


  1. Mozda ovo sto cu reci i ima i nema veze sa temom, ali voleo bih da objavite ovo razmisljanje. Skupstina Kosova (nije tzv, videcete zbog cega) raspravljala je o strategiji razgovora sa Srbijom u Briselu (Srpska???). Hoti je imenovao eksperta za politicka pitanja (kod nas ekspert 1 i ekspert 2 ili Vucic Djuric ili Debil 1 i Debil 2). Hoti je imenovao eksperta za ekonomska pitanja – neki Prof. Dr, kod nas i dalje ekspert 1 i ekspert 2 ili Vucic i Djuric, ili debil 1 i debil 2. Dakle mene je kao srbina sramota, ali cestitam pametnijima.

  2. ja licno ne bih voleo da sam u toj vucicevoj idealnoj pozicuju…
    ne znam zasto danas forsira vucica tzmrdju redova…drazo ,javi mi se,imas adresu…

  3. Ovo me podseca kad sam bio mali pa kad se delimo ki ce biti partizan a ko svabo.

  4. Vodja opozicije nikako ne moze biti Dragan Djilas. Opoziciju mogu samo ciniti oni ljudi koji su izasli na izbore i kojima je ukazano odredjeno poverenje gradjana inace stvaranje anarhije na ulicama i bojkot nemaju legitimitet kod naroda kao sto smo se mogli i uveriti.

    1. Sapic je paradigma obrazovanog coveka, sto potvrdjuje i njegova diploma. Tako da bas niste ucinili uslugu zenama .

    1. Nova opozicija sa novim nazivom a starim igračima koji su izgubili sve utakmice je unapred osuđena na propast.
      Tim koji konstantno gubi se menja !

    1. Tačno tako, ali oni uvek prebacuju svoju odgovornost na drugoga, iako su samo odgovrni za loše rezultate na izborima.

    1. Dobro jutro Kolumbo !
      Drago mi je da si bar ti Slobo skapirao da opozicija ne postoji, bar ne ona prava.

  5. Srbija je divna zemlja. Uvek najjači kriminalci i najgora bagra ima najviše. Najsposobniji od njih vladaju. Ako imaš para i u dilu sa njima, uuu, možeš šta hoćeš! Već 30 godina moja zemlja cveta vodjena ovim prelepim i prepametnim muškarcima i ženama…

  6. + su ukinuli zatvorske kazne! Divotaaaaaa
    Sad i bukvalno možeš da radiš šta hoćeš!

  7. Hrvatska imala izbore posle nas, HDZ ima prostu većinu i već uveliko imaju novu skupštinu i vladu. Kod nas sns ima samo preko 75% poslanika pa zato nosilac njegove liste i predsednik stranke AV ne može da se dogovori sa predsednikom Srbije AV oko formiranja skuštine i toga koja će stranka da dobije mandat za formiranje vlade i ko će biti premijer. Da nije tužno bilo bi smešno, samo što nama, pored ovakvog predsednika dela a ne svih građana zemlje, to uopšte nije smešno. Plašim se samo da AV ne uspe da se dogovori sa AV-om oko mandatara pa da idemo ponovo na izbore. Verovatno mu je ime mandatara tajno kao i platforma za pregovore o Kosovu pa to niko neće saznata i džabe smo išli na izbore u doba korone

  8. Sva ta predstava je samo zbog jednog: KAKO OSTATI ŠTO DUŽE NA VLASTI , ČAK I DOŽIVOTNO MAKAR MORAO GAZITI POSVEMI I PO SVIMA. To je odavno jasno! I kkad se govori o opoziciji dobro bi bilo odrediti pojam opozicije. Nije opozicija ono kda jedno pričaš a drugo radiš. Takva opozicija je bio SRS, koji su za sebe govorili da su oni jedina PRAVA OPOZICIJA.

  9. Nova ili stara, na našoj političkoj sceni opozicija služi samo za ukras.

  10. Kosmet će kompromisom dobiti odgovarajući status koji će definitivno, još više učvrstiti njegovu nezavisnost. Kao što Dodik i obećava, Srpska će održati referendum i proglasiti punu nezavisnost. Vučić će formalno odbiti da ih prizna ali će ih kao i Turska Kipar, pomagati. Ovaj put će se i Rusija, možda i Kina, spremna na priznavanje RS, u punoj meri umešati svoje prste. Bosanski lonac još jednom kao pretnja miru na Balkanu, Evropi i svetu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.