Vučiću za kampanju više nego za deset ostalih zajedno

ISTRAŽIVANJE: Koliko koštaju, a šta donose učestali izbori u Srbiji (1)

Ostavite komentar


  1. Moze li samo 1 dan, molim vas, kad vas molim, bez Vucica na naslovnoj strani?! Muka mi je od medijskog kultivizma licnosti a tek od njega da i ne govorim.

  2. Da li je AV čuo za predsednika Urugvaja Hose Muhiku! Najskromnijeg predsednika na svetu (tako se i nalazi na internetu). Ja uopšte ne nalazim opravdanje za potrošenih 6,5 miliona evra. Kobajagi uplaćivali nezaposleni itd. To su naše pare. Koliko je dečice moglo da se leči od ovih miliona. A neće im biti bolje od šarenih plakata sa čikom u naočarima. Da li taj čika ima dušu?

  3. Neka ne krsi Ustav Srbije sa Briselskim sporazumom. To je bitno a ne koliko je potrosio u kampanji.

  4. 10 evra glas 1,1 miliona glasova, samo racunam, makar jos toliko crni fondovi…

  5. Vucic isti kao i ostali politicari vise obecava nego sto radi, a i dosta je uzeo, a nista nije dao!

  6. SNS raspolaze sa radnim mestima. Zabranili su zaposljavanje bez clanske karte. To je bilo dovoljno,da pobedi. Pare za reklame su potrosene dzabe.

  7. Tako je bilo na svim izborima od 2012 ali institucije, ljudi i intelektualci su bili zauzeti drugim stvarima kako ono rece nasa Veca dicna Vesna Pesic za vladu Vucic-Dacic ,-Sada su na vlasti Cercil i DeGol-, a novinari Danas,Blic,B92 pa vi valjda znate sta ste pisali i ko su bili urednici.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.