Vuk Jeremić: Članstvo Srbije u EU nije više realno ostvariv cilj

Ostavite komentar


  1. Podržavam.
    Izgubili smo 25 godina u veri da je samo pitanje trenutka kada ćemo ući u EU.
    To je pola moga života, šta su mogućnosti, i da sutra priznamo Kosovo, da otvorimo rudnik litijuma, možda ćemo postati neki pridruženi član za 10 -20 godina, kada se oni dogovore šta će i kako će.
    Možda to za neke izgleda bolno ali po meni jedino zdravo rešenje.
    A sad, ako mi ne možemo bez tutora, onda ne treba ni da imamo državu.

  2. Realno! To odbijaju da vide i prihvate samo eurofanatici, zapadni placenici i totalni politicki dunsteri. Treba nam referendum o nastavku puta u EU, da se narod izjasni. Ogromna vecina (ona zdravomisleca) shvatila je da od ulaska u EU nema nista i potrebna je jasna odluka u vezi sa tim

  3. Srpski „kritični nacionalni interes“ je da se probudi iz sna i shvati da Kosovo nikad vise nece biti deo Srbije. Voleli to ili ne.
    Imedju ostalog i zato da ne bi ostala bez Vojvodine, marginalizovana i jadna

  4. Mi bi smo u EU ali pod našim uslovima. Sa namerno unistenim sudstvom,policijom,zdravstvom,skolstvom,diktaturom,itd.itd. Mi prvo sve to moramo da dovedemo koliko toliko u normalno stanje pa tek onda da tražimo da smo porodica EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.