Vuk Jeremić: Bićemo partija čestitih ljudi

Osnivačka skupština Narodne stranke u nedelju u Metropolu

Ostavite komentar


  1. …onomad, na jednom partijskom sastanku u Crnoj Gori, po završetku se ispostavilo da jednom učesniku nema kape. Tražio on malo tražio, pa brzo shvatio i na kraju samo pomalo rezignirano rekao : "Svi pošteni, a mene kape nema".

  2. Neverovatno je da Vuk Jeremić govori o čestitosti ! I to u buducem vremenu!??? Da li to znaci da priznaje da do sada to nije bio, pa je rešio da se promeni?! Čovek koji je od MIP-a, na cijem je celu bio nekoliko godina, bio napravio svoju ličnu turističku agenciju, trošeći milione eura poreskih obveznika, da bi od nemila do nedraga zujao po kugli, je izgleda nenadano rešio da postane čestit !!!! Još ako izjavi da će od najstrasnijeg egomena postati skroman i ponizan, onda se nama doista nudi najneverovatnija bajka. I laz!!!

  3. Podrška Vuku Jeremiću da formira Narodnu stranku sa čestitim ljudima koji imaju bar jednog dedu iz centralne Srbije !!

  4. Slusati i videti Vuka Jeremica /nema nikakve dokazane kvalifikacije/ zatim "patriotu"
    A.Vulina i jos veceg "rodoljuba" Ivicu Dacica ….je dovoljno da se normalan covek totalno odrekne politike i pobegne od Srbije sto dalje i dalje.

  5. Političke prilike u Srbiji su katastrofalne i svaki pokušaj da se strukturira nekakva alternativa je pozitivan. Nema i neće biti velikih lidera, objedinjene pozicije i sl – Srbija je jedan malaksali organizam zadugo nesposoban za revolucije i slična postignuca. Sadašnji svemoćni vodja će na kraju biti sam svoja najtragičnija žrtva – slomice ga sopstvena snaga koju nije znao/hteo da zadrži
    u razumnim granicama. Male partije će biti kakav takav amortizer predstojećeg neizbežnog sloma

  6. Vuče, nemoj samo ti o čestitosti i sposobnosti!Dosta si sličan tvom imenjaku, Vuk Draškoviću,večitom gubitniku.Naravno,možda vi sami niste krivi za to.Možda vaše polovine žele po svaku cenu da budu gospođe predsednice, a to se nije dobro pokazalo ni kod Draškovića,a ne verujem da će biti dobro ni u tvom slučaju.I da odmah pogrešno ne pomisliš, nisam član ni jedne stranke, niti sam bilo kada bio,niti ću biti,ali imam pravo da iskreno iskažem svoje mišljenje.

  7. Jeremicu,pomirenja izmedju gradjanskog i nacionalnog ne moze biti,pa samim tim si unapred odredio svojoj partiji nesto malo iznad cenzusa.Pogotovu je to nemoguce u Srbiji.

  8. Svako ima pravo na politicki angazman, ali da javnosti stavi na uvid originale – uverenje o drzavljanstvu, sve pasose koje ima, nostrifikacije svojih "diploma" u Srbiji, overenu radnu knjizicu, potvrdu o neosudjivanosti. I da informise gde je sad tacno zaposlen /prethodnih 5 godina/, od cega je ziveo u Njujorku i sa kojim pasosem, vizom i vrstom boravka, sta je tacno po zanimanjju, struci, profesiji i od kada tacno. Nista posebno, kao prilikom bilo kog legalnog zaposljavanja. Inace su navedeni "ambasadori" njegovi licni i politicki prijatelji koje je nazalost postavio na ambasadorska mesta, iako nisu diplomate.

  9. Da li je Vuk Jeremic i njegovi licni "ambasadori" /a koji nisu diplomate/ snosili odgovornost zasto sto je Kosovo dobilo presudu Medjunarodnog suda pravde u Hagu da je nezavisnost legalna? To je bila odluka Jeremica, Tadica i B.Stefanovica i najkatastrofalniji spoljnopoliticki poraz u zadnjih 70 godina. Ali gde je odgovornost?

  10. U svakoj partiji su pretežno čestiti ljudi, samo vođe su pod znakom pitanja (da budem fin)

  11. Da bi bila stavrno NARODNA stranka, sve opštinske odbore po Srbiji moraju voditi ljudi koji imaju dedovinu u tim opštinama ili bar susednim mestima.. Srbija se umorila od Tita , Slobe i drugih političara, kojima se ne zna ko su im bili preci, pa zato i nisu pazili na Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.