Vuk Jeremić: Vlast nas drži u kolektivnoj hipnozi

IZBORNA GROZNICA: Bivši šef srpske diplomatije i predsednički kandidat govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Jeremić je objektivno najkompetentniji kandidat za predsednika, svidelo se to nekom ili ne. Ni po diplomatskom iskustvu, ni po kontaktima po svetu nijedan drugi kandidat ne može da se meri sa njim.

  2. Postoje dve vrste ljudi na ovome svetu oni koji uvek završe ono što pocnu,kao sto je Aleksandar Vucic i oni ciji film vise ne zelimo da gledamo.

  3. Jeremic prica bajke,ali 2 aprila ce videti da mu je glavni rival Preletacevic!

  4. A Ilica si uzeo sebi, kao savetnika za eknomska pitanja, da te poduci malo ?

  5. Milice, Milice,
    Vaš film se vrti na TV Pink, Studio B , … scene se štampaju i mudriraju po Informeru koji obožavate. Tako se oblikuje Vučićeva Srbija.

  6. Nije vazno sto je Jeremic radio kao diplomata, vazno je KAKO je radio sve sto je radio.Pocev od milion dolara narodnih para za Kovacevica, preko trubaca u UN, pa do prisustvovanja nelegitimnoj proslavi kod Dodika,rame uz rame sa Tomom.Tim prisustvom je prekrsio zakon strane drzave BIH, jer je Ustavni sud BIH taj dan proglasio za neustavan i samim tim i nelegitiman. Time je sebe preporucio kao "patriotu" i pokazao sta misli o susednoj drzavi.I nema doktorat.Bachelor iz fizike je samo titula posle tri godine fakulteta, sto znaci da nije zavrsio fiziku a onda je dobio mastera iz ekonomije posle dve godine studiranja.A kontakte je pravio za licnu korist i promociju.

  7. GROF: Ma može da laska koliko god hoće , na izborima će pući ko zvečka.

  8. sINOBAD: Pa onima koji ne budu osvojili dovoljan broj glasaova i kada budu morali da vraćaju pare koje su dobili za kampanju , baš će biti JOJ.

  9. Jerema, tebi je Janković jedini rival jer će obojicu čak i Beli da prejebe.

  10. Ne izlazim na izbore. Ne volim agresivnu kampanju. Ja sam izgleda idealista i utopista. Vuk me nije motivisao….naprotiv.

  11. U Vučićevskoj demokratiji narod na ulici plaši se da uzme kesu sa slikom Vuka Jeremića u kojoj se nalaze propagandni materijal i upaljač. Eto koliki je strah u slobodarskoj Srbiji.

  12. Vesele me komentari "stručnjaka" za obrazovanje, kojima su slabe diplome Cambridge-a i Harvarda, ali su zato super lažne diplome vodećih SNS-ovaca! Dokle ide srpska glupost i zaluđenost?

  13. Kad bi Jeremić imao više argumenata u svojoj debati, ne bi pričao besmislice.

  14. Pozdrav botovi, jos manje od mesec dana i nema vise sedvica i zajecarskog, morace nesto i da se radi.. :)))

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.