Vukadinović: Da je bilans 5. oktobra bio povoljniji ne bi se vratili oni koji su tada bili poraženi

Ostavite komentar


  1. Da nije bilo Pobede nad NATO , ne bi bilo ni 5.oktobra…!! Aman bre , shvatite da nemamo kapacitete za promene , nego zivimo evoluciju masa i nase dece- politicara , sa svih nivoa od kucnog saveta do Vlade…!!

  2. Sigurno da treba razmisliti o vasem ‘bilansu’!!!
    Da ste taj posao naucili od Istocnih Nemaca, Madjara ili Havela, ne samo sto bi miloseviceva i seseljeva Srbija devedesetih bila skoro zaboravljena nocna mora, nego bi i Djindjic bio ziv. I sam Djindjic je bio prvi koji je nastradao od svojih ‘politickih dogovora’ sa onima koji su ga ubili. Zasto se to nikada ne pominje?
    Umesto nemilosrdne Lustracije, uhvatili ste da pravite ‘dilove’ i sporazume sa mafijom i onima koji su oruzijem podrzavali Milosevica.
    Rezultat, … imate kompletno parazitsko, debilno politicko potomstvo Seselja, Milosevica i Mire Markovic, nazad na vlsti u Srbiji, bez ikakvih izgleda da cete ih srusiti ‘rijaliti opozicijom’ koja danas postoji. Trebaju vam valjda opet ‘Otpor’ i americki operativci CIAe, da vas; ‘organizuju protiv zajednickog neprijatelja’?!
    To se ovaj put nece desiti. Cobanin se vec ‘utalio’ sa njima, …

    1. Potpuno se slažem ali mi se čini da u Srbiji ništa nije moguće bez trulih kompromisa.

  3. Sadašnja vlast će svake izbore dobijati sa ubedljivom većinom. Napravili su mehanizam da im za blistavu izbornu pobedu narod uopšte nije potreban.

    1. nisu nasli mehaniza nego ne može se pobediti iz Beograda, nisu dovoljne dve televizije i par portala a i biografija zeza mada kad dodje vreme da AV padne sa vlasti nista nece biti prepreka tj kad padne sam od sebe, a tad je bitno da se ne ponove podelu vlasti kao posle 5 oktobra.

  4. Tako je.Bilans nije mogao biti povoljniji jer su ti,koji su dosli 5 oktombra bili samo klonirani(modifikovani)komunisti.Dok su ovi danasnji klonirani Nedicevci(kolaboracionisti).Isti oni su i bili pre 5.oktombra ali su tada bili u embrionalnom stadijumu.Jedni i drugi su pljackali skustinu noseci kuci stolice i slike.Jedni i drugi hoce danas nazad u skupstinu ali traze da im radnici i seljaci donesu komforne fotelje i dzaba rucak u restoranu.Opozicija netreba ni jednima ni drugima jer smo svi mi nasi?!

    1. Nemci su manje ekonomske štete napravili od 1941 do 1945 u Srbiji, nego dosovska vlast za vreme svoje okupacije Srbije!

  5. Nije mi jasno kako su to danas oni koji su poraženi 5.oktobra danas na vlasti? Da li to pored Vučića na Kopaoniku sedi Gorica Gajevič, Živorad Igić ili Drakulić, Kostić, Pitić, Vlahović… Gde su to 5.oktobra bili Vesić, Mali, Brnabić, Mihajlovićeva, Selaković, Dinkić i mnogi drugi? Suština je da je Vučić oko sebe okupio sve koji su imali novac, poslovne veze u zemlji i inostranstvu i polako stvorio imperiju u kojoj vedri i oblači pomoću medija, pomoću novca i naravno državnih instrumenata. Na kraju krajeva, ko se satajao sa Legijom, sa Pavkovićem, ko je predvodio demonstrante 5.oktobra? Možete da dodate tu još mnogo onih koji su razočarani statusom u DS-u ili nekoj drugoj stranci jedva dočekali da ih prigrle narodnjaci. I to je ono što Vučić odlično radi-kvalitetnijih janičara nema!Treba li pomenuti još neke koji su promenili ploču, tipa Draškovića,Ljajića zarad ličnog profitestva. I na kraju kakvom lakoćom se Vučić odrekao i onih koji su ga stvorili – Šešelja, Todorovića, Nikolića…A Dačić i SPS – pa samo dekoracija u bilo kojoj vladi, ali dekoracija koja košta…

  6. A da se DOS nije pokazao kako jeste i da se nisu nakrali kako jesu ovi se nebi vratili, a vreme je pokazalo da su mogli sprčiti povratak ovih samo Titovim metodama.

    1. Gospodine Vukadinoviću,
      Vi ste vašom zdušnom podrškom Koštunici, koji je bio glavni protuvnih lustracije i ozbiljnih promene, bili i ostali jedan od krivaca za to što je stanje sada ovakvo i što 5.10. nije doneo ono što smo od njega očekivali.
      Nemojte, molim Vas, sada pametovati već razmislite kolikomodgovornost Vi i Vaše tadašnje političko okruženje nosite.
      Laku noć.

  7. Vi, Vukadinoviću, rekoste
    – da se Iz Brisela čestitalo Tomi Nikoliću pre rezultata,
    – da se SNS pobeda dogovorila u Ric-u u Parizu sa raznoraznim špijunima, – – podsećate na angažman Mila Djukanovića i Bebe Popovića,…

  8. Onaj Zarko Korac sto je sada potpuno politicki propao je u jednom njegovom karakteristicnom brbljanju priznao kako oni tada pojma nisu imali sta je to drzavni aparat i kako se njime uopste upravlja. Doslovice je opisivao kako su isli po kancelarijama i susretali se sa zaposlenim koji su svi bili preplaseni. Posle kad su ovi videli kakvi vezeri cine novu vlast opustili su se. I sad nam Vukadinovic otkriva Ameriku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.