Vukadinović: Popularnost Vučića, gledano u kontinuitetu – u padu, ali je ta nizbrdica blaga

Aktuelni predsednik blizu pobede u prvom krugu predsedničkih izbora, smatra urednik časopisa "Nova srpska politička misao"

Ostavite komentar


  1. Jao Djoka Vlah vidi da ga je cela opozicija sutnula, pa sad gleda za sta moze da ogrebe od vucica, bravo, bravo, Sluzba nema alternativu. Cuj Zavetnici stoje dobro, uz sav vetar i FINANSIRANJE od strane SNS dogurali do 1,5% na izborima pre 2 godine. Dakle lazni podaci laznog Vlaha za prave pare.

  2. Od kad je Vukadinović empirijski istraživač? Gde su knjige koje je, kao empiričar, publikovao? Vučićev pad je veliki, ali i strah od odmazde je veliki. To se u površnim anketama ne može videti.

  3. Kako naši komentatori uvek napadaju ankete čiji im rezultati ne odgovaraju makar ih sproveo uvek objektivni Đorđe Vukadinović. Ogledalce, ogledalce, moje…

  4. Videce se vrlo brzo da je AV proslost, a kada budemo videli koliko su nas pokrali i zaduzili nasu decu, nece nam biti dobro

  5. Ako Vučić ima 49%, a Ponoš 16%, ko ima ostalih 35%? Milica? Vacić? Škoro? Obradović? Ne bih rekao, tako da mi je ova „matematika“ malo sumnjiva. I ko će dobiti/izgubiti glasove ukoliko se pojavi taj „neverovatni“ kandidat (svi znamo da Djordje ovim priziva Tadića)?

  6. Uvek interesantna istraživanja koja govore malo, ili ništa, kao da je istraživanje ko će pobediti na Evroviziji, ili na skijaškim skokovima. Ovaj je ubedljiv, ovaj solidan, ali ima i onih koji imaju šansu. Bravo! Jedino nismo čuli kako stoji prof.Zec , Šoškić i Boža Prelević, bez obzira što su se sto puta izjasnili da neće? Kandidat Zelene koalicije stoji dobro, samo ga nema, i slične stvari. Kome treba ovo istraživanje, osim potrebe da se bude u medijima sa nekom kobajagi važnom stvari?

  7. Bez kradje, drugi krug gde bi već bilo pitanje.U drugom krugu bi izašlo mnogo više glasača i on bi pao.Ali onda bi bio predsednik vlade,i to bi bila najznacajnija funkcija.On mora da bude vlast zbog Jovanice i gomile brljotina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.