Vukomanović: Veliki izazov za nas pet miliona reći istorijsko NE

Narodna poslanica kluba "Nova Srbija - Pokret za spas Srbije" i predsednica Foruma žena Narodne stranke Dijana Vukomanović odgovarala na pitanja građana u okviru rubrike Intervju na mreži

Ostavite komentar


  1. Sve te priče slušam već decenijama… Otvaranje dosijea, lustracija, poštovanje ljudskih prava… Trla baba lan

  2. Smesna zena koja misli da ima glasace iza sebe. Ja bih dodao da je pogresila, jer za Vucica nije glasalo vise od 5.000.000 ljudi. Nisu glasali Albanci, nisu glasali Marokanci, nisu glasali Egipcani, nisu glasali Australijanci, … .

    1. Za Vucica je glasalo oko 25% glasackog tela i to ukljucujuci kradju. Tako da nema on vecinu, ali ima policiju i vojsku i zastrasuje ovaj narod! To je problem. A ovo je intervju jedne gospodje, a ne onih nekulturnih i nevaspitanih pripadnica SNS . Mogu samo da uce kako da budu dame, jer njihov ulicarski jezik i ponasanje su daleeeeeko od dama!

    2. Kao verne Vuciceve glasace zaboravio si desetine hiljada pokojnika cija imena su iskoriscena za glasove snsOVACA.O dva dzaka glasackih listica koje je Toma javno prikazao i mahinacijama sa njima tebi je verovatno uzaludno govoriti.

  3. Mala mackica partijska doktorantica, dodje mi da povratim.Zbog takvih sam iselio porodicu iz Srbije.Pozdrav

    1. Pretpostavljam da je za tvoj dozivljaj stvarnosti Ivana Vucicevic top nivo kulture jedne gospodje.

  4. ali mi bilo muka i onih za koje sam do dvhiljadite tabanala da ih dovedem na vlast. Ako se pokret koji se protivi izgradnji derivacionih MHE reformiše u stranku i jedna od prvih 10 tački mu bude zahtev da investitori u derivacione MHE poruše izgrađene o svom trošku i nadomesste štetu koju su naneli imaju moj glas.

  5. Cak i da dodje do toga niko ne govori sta posle? Ko ce voditi zemlju, ko su kvalitetni ljudi, odgovorni ljudi. Izbori nisu za smenu vlasti nego za izbor najboljeg. Ja u opoziciji to ne vidim.

    1. A u poziciji vidite? Ja ne znam da li ce ljudi shvatiti da nema postenih politicara. I to ne samo kod nas, nigde u svetu nema postenih politicara! Svi ce „krasti“ i traziti neki svoj interes, ali ovi trenutni ne kradu vec otimaju. U tome je razlika. Ja ne ocekujem da ce na celo drzave doci neki postenjacina, sigurna sam da nece, ali se nadam da ce doci neko ko ce postovati ustav. Ne ocekujem da ce ministri biti studenti generacije iz njihovih oblasti, jer su takvi vec otisli iz Srbije, ali se nadam da ce biti strucni za datu oblast. Kako ne shvatate da nam je drzava postala mafijaska organizacija i da to nikako nije dobro za nas obicne gradjane. vise nije pitanje kradu li ili ne, vec biju li ili ne… slozicete se da je malo previse

    2. Dolazak DOS-a na vlast je to pokazao, oterali su sve nepodobne čak i funkcionere SPO koji su tada bili u gradskim strukturama vlasti većine gradova i onda je nastupila opšta pljačka.
      Ovakva opozicija moli Boga da do izbora ne dođe, jer uopšte nemaju program koji će realizovali ako dođe na vlast. Samo im je Vučić meta čak i Dačić daju šansu.
      Sačekajmo još neki dan kada će se konačno otkriti ubica (ili naručilac ubistva) pevačice Jelene Marjanović.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.