Vulin: Nije nam mesto u EU, što pre to shvatimo biće nam bolje

Ostavite komentar


  1. Ovaj da govori u svoje ime i svog drugog u glavi. Dosta vise trovanja od ovakvih likova bre ne govori u ime naroda vise, mi vladu nemamo ne znam zasto si i dalje relevantan ?

  2. Molim te se skloni iz naših života. Ne znam zašto dajete prostor ljudima bez integriteta, ako je na javnoj funkciji ne znači da govori pametno što je sada više pravilo nego koincidencija.

  3. Vulinu stvarno nije mesto u EU. Sto pre to shvatimo bit ce nam bolje. Ali ono sto nikako ne mozemo da shvatimo je: ko mu je dao mesto u politici i ko mu daje mesto u medijima???

  4. Ti se lepo spakuj pa u Rusiju ima mesta za tebe.Mozes da biras uniforma i ratovanje ili Sibir i rudnik.Uzivaj a mi cemo se nekako snaci u Evropi

  5. Не само да они не желе нас, него и ми не желимо њих. Ето, у нечему се слажемо.

  6. Valjda država postoji zbog ljudi, a ne obrnuto.
    Treba lepo objasniti šta znači puna integracija Kosova u ustavnopravni poredak Srbije preko primera Severne Makedonije Takođe i šta očekivati posle eventualnog odustajanja od evropekih integracija i okretanju savezu sa Ruskom Federacijom ili eventualno neki treći put.

  7. …nikad i nije hteo u EU!-Ko njega sme da kontroliše!-(Osim ovdašnjih mafijaša!)

  8. Ako znas gde nama nije mesto,trebalo bi da znas i gde tebi nije mesto,ali avaj!

  9. Pa on sa svojim standardom i stancicem na Dedinju je odavno nadmasio standard eu…jos ga cuvaju kao zasticenog ruskog belog medveda…nervirao nas je od protesta ’96 kada je bio predsednik omladine JUL-a…’ajde uzdravlje

  10. Vlast sa Vucicem i Vulinom gura Srbiju u potpunu propasti, siromastvo, bedu i zavisnost od Rusije koja ni sebi vise ne moze da pomogne. Sumanuta i katastrofalna politika srpske vlasti i naroda koji to podrzava cutanjem.

  11. da nam kaže šta i kako da radimo? Ako se uvlači vođi, njegova je stvar. Dečko, bez ijednog dana radnog staža van političke alegorije,i odsluženog regularnog vojnog roka, nemoj nam soliti pamet.Nije ničija gorela do zore!

  12. Kada Srpski narod uvidi šta je Eu
    Tada će biti sretni da postoji Srbija
    U kojoj mogu da žive

  13. Kada bi ovako nešto javno izjavio Vučić, rejting bi mu momentalno skočio preko 100%…

  14. Hvala ti druže Vuline što možemo da čujemo pravu istinu koju znamo ali nam je zamagljuju raznim glupostima plasiranim iz nekih centara moći preko naših prodanih duša sa maskom političara.

  15. Sto pre shvatimo svi, da si ti budala, i to ona ortodoxna, to ce pre Srbija biti normalna zemlja!

  16. Narod sto pre treba na referendumu da se izjasni o pristupanju u EU i po pitanju Kosova. Ne moze jedan covek ili Vlada o tome da samostalbo odlucuju….isuvise je to tesko breme

  17. Srbija je na dobrom putu da postane kolonija EU!. U slucaju clanstva u EU, zbog slobodnog trzista radne snage, sve sto vredi napustice Srbiju, ali nista za to, sve je to EU!

  18. Koja pametna zemlja u EU bi želela da ima partnera kao što smo mi. Vulin je apsolutno u pravu. Nezgodno je što su nas, izgleda, otkačili i Rusi. Ali nema veze, bićemo kao, svojevremeno, Albanija sa 100,000 bunkera, ušuškani u svojoj slobodi i miru, bez kontakta sa svetom, tj. mrskim neprijateljima.

  19. Naravno da Srbiji nije mesto u EU. Šta ćemo tamo,među lažovima,lopovima,protuvama,nacistima,prevarantima i sličnim epitetima se može nastaviti niz.

  20. E hvalim te bože da i ovaj Vulin jednom kaže nešto pametno, prva stvar koja je pametna a izašla iz njegovih usta, nadam se da da nije od nekog prepisao.

  21. Tebi mesto tamo sigurno nije, nego ne znam zasto ti tetka nije poslala pare za stan iz Rusije nego sa zapada?!

Ostavite komentar


Politika

petar jojić foto snapshot youtube rts

Petar Jojić napustio SRS posle 28 godina: Šta je uzrok nezadovoljstvu ovog radikala?

Petar Jojić, bivši poslanik i još aktuelni odbornik Srpske radikalne stranke u Pančevu, napustio je tu stranku u kojoj je bio član poslednjih 28 godina. Povod za razlaz sa radikalima, kako nezvanično saznajemo, je njegovo nezadovoljstvo predloženim kandidatima za buduće odbornike na lokalnim izborima u Pančevu, gde su radikali zajedno na listi sa Srpskom naprednom strankom i Socijalističkom partijom Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.