Vulin: Novac sam mogao dobiti i od kuma Željka Mitrovića

Ostavite komentar


  1. Niste jedini, ali uglavnom rodbina ne moze bas toliko da pomogne. Jedan do tri posto od te sume bilo bi realnije… Ali vasa rodbina je verovatno natprosecna… Kao i kum

  2. A jel postavlja neko pitanje da, iako mu je tetka pozajmila, kako ima nameru da vrati 205 hiljada evra? Odakle?

  3. Sećam se da je i Nemanja Kolesar neposredno nakon prodaje "Sartida" Amerikancima, kupio veoma skup stan. Novac za to je, kako je obrazložio, dobio od roditelja koji su radili u Rusiji?

  4. Ovaj znaci ne bi umeo inteligentnije da slaze ni kad bi dobio drugu priliku. Pazi ovo, okumljivanje kao nacin da se sumnjiv odnos izmedju jednog politicara i jednog tajkuna prikaze pravno osnovanim i javno prihvatljivim….Zaista za njega nije nista manje nego ministarstvo odbrane….

  5. Trebao si da kazes da si dobio zajam od Mitrovica… ali onda bi on mozda kasnije trazio da mu to vratis ha ha… tako da ti se kombinacija sa tetkom iz Kanade, bez potpisa cinila bolja, a i ko tebi i Vucicu moze ista? Crni Vuline… sta ces kad SNS zglajzne sa vlasti… Zabela ili Kanada?

  6. Ovo nije sramota ovo je okean sramote u kome pliva naš Vulin "čist kao suza". Srbija je najveća u reklamiranju beščašća. Če Gevara bi pljunuo na svog fana.

  7. Poslala mu pare njegova i Zeljkova tetka iz Moskve sa ciljem da dokrajce Srbiju politicki i medijski sto uspesno cine.

  8. Vulinovi ljudi nama u Tiguru a.d. godinama pričaju kako su oni pošteni, stručni i da se bore za nas radnike.
    Smenjuje se često, verovatno kada im TEKTA pokupuje stanove, besna kola itd.
    Država sve to gleda (ministarsvo privrede), a naš sindikat nas teši, biće bolje, a ponekad nam po nešto daju pred zimu, drva, a ove godine možda i oglovče da se obesemo jer to nam je jedino ostalo.
    Akcije Tigra od 150 dinara pre, par meseci padoše na 60.
    Sada čekamo blokadu banaka i svi idemo kod Vulina u Pokret socijalista, PRAVI PROLETERI-UJEDINIMO SE.

  9. Neko na vlasti sa visokom politickom funkcijom , moze da se ponasa nedolicno poput seoskih kalastura samo onda kada mu je to omoguceno. Dakle u sistemu "vrednosti" kojeg je uspostavio njegov poslodavac, a podrzava ga svojim bajnim Cernobiljem kum Mitrovic, svakako da se oseca jako komotno i zasticeno od sistema drzave, pa moze da se zafrkava javno i sa tetkom i sa pasenogom kao sto je nekada Mali bio promptno oslobodjen svih optuzbi zahvaljujuci "bugarskom grafologu". Eto, hteo sam samo da podsetim u cemu je sustinski gvint .

  10. Tisi kao Djelic, on je poceo sa tetkinog kauca, a t si poceo svoje bogatstvo da stices odzenine tetke. Zar je moguce da u ovoj zemlji ni jedno tuzilastvo ne reaguje na Vulinove izjave od dobijenih 200.000 ev, a nema dokaza kako je uneto u zemlju do njegove izjave da je unosio u dzepu po 90.000 ev. Sta se dogadja u ovoj zemlji. Znaci protiv pravne radnje pocinju sa vrha. Najstrasnije sto on koristi mlade zombije u svojoj stranci koji ne znaju sta brane a ako znaju oni su buduci prekrsioci zakona.

  11. kolesarov otac je jedva prezivljavao u rusiji a majka (ravedena) penzioner na novom beogradu jedva kraj sa krajem…

  12. Mogao je i Mitrovic da pozajmi, nije da nije, ali onda ne bi bilo potrebno toliko putovati na relaciji Beograd – Toronto, ili gde vec zivi tetka.
    Nego, nesto mi bojkotujete kometare poslednjih dana, u cemu gresim?

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.