Vulin opet s državne funkcije o srpskom svetu: To je proces koji se ne može zaustaviti

Ostavite komentar


  1. Izrežirana predstava. Kad Vučić priča pro-EU, onda je zadatak Vulina da „kompenzuje“ preko srpstva i nacionalizma. Tako pokrivaju ceo spektar.

  2. Došao Vulin u NS da deli narod. Marš bre odavde. Uhvati se za ruke sa svojim partijcima pa pravo u vulkan.

  3. Svako iole normalan bi MORAO da se ogradi o ovakvim glupim ispadima,a ovo na zalost nije prvi put.Ovome bi vucic morao da stane vec jednom na kraj,s obzirom da propagira nekakva pomirenja u regionu.Ovo nije pravi put,da sovinista i dezerter,svercer vredja i siri govor mrznje.Ali,ja verujem da on najvise nanosi stetu srpskom narodu,jer sve njegove primitivne uvrede na racun drugih naroda u regionu,pa to podseca na najgori nivo civilizacije DNO.

  4. Uskoro neće postojati ni srpski, ni ruski, kineski, američki ili bilo koji svet zasnovan na političkim previranjima i nacionalizmu. Pozajmili smo Zemlju od Boga, nemamo tapiju na nju 1/1, a to su političari nadahnuti Sataninim duhom, vrlo lukavo upakovali u šareni papir laži i nacionalizma, koji gura ljude u ratove i sve veću mržnju i destrukciju. I posle Ukrajine, ovog napada u Oslu, da li će se neko opametiti? Neće, do novih napada, pretnji i zločina u ime nekog svog sveta i praznih priča. Uskoro će Bog uništiti celokupni političko-trgovački sistem stvari koji uništava ljudsko dostojanstvo i svodi čoveka na mašinu programiranu da jede, pije, spava, razmnožava se i zašto ne – ubija za „više ciljeve“. Kad padnu kulise starog sveta, nestaće i ovakvih nebuloza o nacionalističkim snovima i svi ljudi opet će živeti u pravom miru i sigurnosti, pod jedinom pravom vladavinom – Božjim Kraljevstvom. Živi bili i to uskoro dočekali!

  5. Tamo gde ste ti i Vučić devedesetih godina branili Srbe i stvarali srpski svet, tamo više Srba nema. Toliko si se uneo u taj posao, da si vid izgubio pa nisi mogao Vojsku da služiš, onda kada je bilo najpotrebnije. A onda ti se odjednom vid naprasno popravio 2017, godine, da si čak postao ministar vojni.

  6. Daj,leba ti,kaži koje su granice Srbije,pre nego počnete popis stanovnika.Al pošteno.

  7. olinjali Julovac drzi slovo o domacoj kopiji Ruske imperijalisticke filozofije… nema dalje

  8. Jedini proces koji trenutno napreduje je albanski svet kroz tzv Otvoren Balkan. Kosovo I Albanija su kao jedna drzava,a Srbima na Kosovu se brani sloboda kretanja I prelaska u Srbiju

  9. Ovaj Julin lupa ono što njegov vrhovni komandant ne sme javno da izgovori!

  10. Vulin, pajac. Služi da nervira građane. Jednostavno treba ga ignorisati.

  11. pošto srbi demografski ubrzano nestaju sa 300 hiljada tokom 10 godina, jedina nada je da ovaj toksični usati klaun nestane mnogo ranije… on je ili bolestan, ili lud… kao i jegov „šef“…

  12. Ja Srbin odricem se tvojeg sveta, nepriznajem i nikada necu prihvatiti. Tvoj svet je stranputica i propast srbinova.

  13. Nema ti od toga ništa Vuline. Okači to mačku o rep. Nije narod sisao vesla. Misliš da ti ko veruje, ili da uspevaš da ubediš nekoga u to. NE.

  14. Svaka država ima vlast kakvo si zaslužuje .Sami smo birali i sad sami imamo to šta imamo .

  15. Ovu dvorsku ludu treba skloniti, jer od njega samo šteta, nikakva korist. To najviše znaju Srbi izvan Srbije. Ovog huškanja je svima dosta i daj da konačno živimo normalno u slozi sa svojim susedima. Kako pomenuti gospodin ne kapiram sta su nam donele 90te čiji je on relikt.

  16. Jedini proces koji se u naprednoj Srbiji ne moze zaustaviti je proseravanje!

  17. Stalno ponavlja istu gramaticku gresku,kaze se srpski polusvet a ne srpski svet

  18. Predsednik ce se autovati i predvoditi Paradu ponosa, to je proces koji se ne moze zaustaviti.

  19. Zaslužili smo kao narod ovakvog čoveka na vlasti. Većina nas je takva.

  20. Zašto mi mnogo komentara vonja na titoizam i njegovo Br. i Jed. Alo… NemaTite više. Ostavite se bratstva i jedinstva naših naroda. SRBIJA!

  21. Sad ce i on, svi smo mi braca i pripadamo u jednu drzavu, kao Putin o bratu Ukrajincu.

  22. NEMOJTE DA OCEKUJETE VISE OD NJEGA,JER KOLIKO JE PLATIO TAKVU JE DIOMU I DOBIO.ALI,IMA SPASA ZA NJEGA,TU JE TETKA IZ KANADE.

  23. Vulin je samo periferno izbacena METASTAZA og zlocundog kancera u Beogradu, IDEOLOGIJA SVIH SRBI U JEDNU DRZAVU…To je bio i uzrok ratova Beograda sa svim prestonicama bifshe YU federacije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.