Vulin: SDA da kaže ko je pokušao da ubije Vučića u Srebrenici umesto što ga mrzi

Ostavite komentar


  1. Tesko je zamisliti da bi gospodin ministar mogao proci i test za obicnog pozornika sa ovakvim nacinom izrazavanja i kapacitetom svojih mentalnih sposobnosti. Sva sreca pa ima Vucica da mu namesta ovakve poslove.

  2. A ti bi trebao zahvaliti tetki sto ti je “kupila” stan ivelike prljave pare od naroda.

    1. „Tetka iz Kanade“ … mu je kupila stan velicine fudbalskog igralista i sirem centru Beograda, novcem koji je bio namenjen za rasvetu zatamnjenih ulica Bgd. Sve je uradjeno po naredjenju A.Vulin/ovog vrhovnog komandanta i glavnog shefa AV,av-a.

  3. i zasto avioni lete? I na svakih 10 minuta u SAD padne po jedan perac prozora….. i kako je Srbija postala najjaca privreda u Evropi….. i kako je gradjanka Adrijana Krtolica Pavic postala „balerina Aja Jung“

  4. A PS vec kad ga odrzavaju na sceni,periferan ali placen,da objasni ko provlaci ovakve dezertere kroz vrh vojske i policije Srbije,jer praktički nije u vlasti,ali SNS,SPS i ostali ni mukajet?

  5. da li jedna polticka stranka moze da ‘mrzi’? Uzgred, podsecamo da je vas koalicioni partner Rasim Ljajic bio oko 20 godina clan i aktivista SDA, pre nego sto je osnovao svoju stranku

  6. A tvoj tata vucko, mama mira i tetka iz Kanade da kazu koju o ratovima, pljacki itd, itd…

    1. Citati komentare Vulin-ove i Dacic-eve, su udarac zdravom razumu kod svakog normalnog coveka.

  7. Koliko znam postoji jedna organizacija, koja se zove interpol, preko koje se moze zatraziti izrucenje ili pomoc u razjasnjenju teskih krivicnih dela koja prevazilaze granice zemlje.
    Jedno od njih je pokusaj ubistva Vucica a drugo je ubistvo Olivera Ivanovica, o kome nas predsednik ima véli a sazna ja koja krije (ine ubice, nacin organizacija i izvrsenja…).
    Ovim putem poziva uvazenog ministra da ta piranha pokrene a ne da se vrti na tocku za hrcka.

  8. Ex portapor JUL-a i tetkino dete se bavi svime i svacime, ali ne i poslom na koji je postavljen.
    Kakav demagog i prodavac magle.
    Odgovarace kad tad, kao i njegov Mentor.

  9. Ljudi, pa JULkin portparol priča samo ono što mu kaže onaj ko ga je tu gde jeste i postavio. Zahvaljujući medijskom mraku i neobaveštenosti građana, svi su se oni samoizabrali i rasporedili po svim granama vlasti u Srbiji, da brane, veličaju i održavaju „svoja dela“ začeta devedesetih!
    Nažalost, ne vidi se ko će i kada da saopšti istinu!

  10. Vulin, kao jedan od bliskih hajduka Aca-Alibabe, bice uskoro na klupici za glavnooptuzene za pljacke, huskasku ratnu politiku i dezertersvto, plagiranu diplomu i obmane javnosti.

  11. Pa dokle ce ovaj da lupeta kao pokvarena ploca?Pa zar vucic ovo ne cita,ili se pravi i on vulin?Neshvatljivo da ljudi placaju ovakve satarlane koji ih brukaju na svakom koraku.
    Zar Srbija nema pametnijeg 8(a ima)coveka od ovoga dezertera,i svercera deviza?Ovaj je potpuno izgubio kompas i spao je na dno zvanog civilizacija.
    Primitivnijeg nema ni nadaleko a bogami ni nasiroko od ovog pajaca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.