Vulin: Treba preispitati evropski put Srbije

Ostavite komentar


  1. Srbije nece biti za 100 god zbog toga sto 50 000 ljudi godisnje napusti zemlju a ako odustane od tog puta Srbija ce imati bar duplo vise svojih gradjana koji ce godisnje odlaziti

    1. Srbije nece biti jer radikalske stetocine preko 100 godina unistavaju zemlju svojom suludom politikom. Uostalom, sve sto nestane i bilo je sklono nestanku.

  2. Hahahaha, ova je bas dobra poruka, kult licnosti se u SRB izgleda gaji kao u najbolje vreme kominterne.

  3. Ulaguje se ljudima patriotama.EU smo roblje.A,usput on nikada nije bio evropejac vec Jul-manipulator narodom kao idemo u EU bice mi pun dzep

  4. Ako se spoljnopoliticke orjentacije zemlje menjaju na osnovu dnevno-politickih poena i ako sudbina drzave zavisi od jednog coveka, mi smo u dubokoj krizi i car Dusan Silni nam ne moze pomoci!

  5. Dokle? Dokle repriza filma “ Spasavanje tetkinog redova Vulina?“. Hajde malo spasite i čitaoce Danas-a od julovskog poltronisanja, ponudite ga paradajzom

  6. Ako nam ovaj, Aleksandar Vulin, a ne Aleksandar Vucic, bude odredjivao buducnost za narednih 100 godina onda je najsigurnije napraviti egzodus celog naroda. Briga njega za narod, on se plasi za sebe jer zna da bez AV nema buducnosti i da ce morati da plati racun tom istom narodu za sve nepodopstine uradjene „za narod i Srbiju“.
    Arogantni i umisljeni covek sa kompleksom vise vrednosti.

  7. Necu ulaziti U militantnim pitanjima jer pojma nemam u tome!t! Razumem da Svaki drzava Treba da ima svoju odbr. Instituciju
    ali konkretno. Srbija nemoze biti ni od jedne drzave individualno,napadnuta jer kao clanovi Natoa mogu Samo u okviru nje dejstvovati ! Sta to znaci? Sirbija je okruzena saNATO Drzavama sa ljudsvom i naoruzanjem bar 10-20 puta jacim od izolovane Srbije ! Tih Pare za Stare. Migove trebalo je uloziti u vitalizaviji Poljoprivrede sa pratecim preradjivackim pogonima odn. Masovno stocarstvo u planimskim
    podrucjima! Danas hrana Vaznija od fijat 500 l ( koju niko nece) ali sa dobrim ziv.namirnicama moglo bi Se “ preplivati Rusa i Kineza! Njemci p. O Kinezima prodju Cak i svinjske noga kao i od preradi koji sü kod njih “ specialiteti!

  8. Ko ce da preispita poslovanje firmi interlab beograd i eurodijagnostika novi sad sa vma?

  9. A da prvo preispitamo da li ti uopste imas tetku u Kanadi, i ako je imas, kako tetka stoji sa kesom.

  10. Da Julin odlucuje gde cemo, on bi izabrao Severnu Koreju. On je drustveni parazit nesposoban za bilo kakvak koristan rad osim da siri iluzorne nebuloze i lupeta praznu slamu. Na srecu boljsevicko vreme je bezprovatno proslo.

  11. re: Treba preispitati evropski put Srbije

    FANATICI TREBA PRVENSTVENO DA PREISPITUJU SEBE: Možda misli da treba da kao Turska uđemo u NATO ali ne i u EU, pa da nas koriste SAD kad god im treba da destabilizuju EU, a možemo da pretpostavimo da će slično koristiti i zemlje na Balkanu koje budu ili već jesu u NATO, a i da je SAD prvenstveno vojna organizacija pod kontrolom SAD.

  12. Dirljivo, Vulin ne da predsednika, baš kao u vreme Slobe!
    Plus ne zna ni svoj put, ali zna da nije evropski 🙂

Ostavite komentar


Politika

Demokratska stranka: Doneti jedinstven stav o izborima 8

Demokratska stranka: Doneti jedinstven stav o izborima

Demokratska stranka (DS) apelovala je danas da koalicija Srbija protiv nasilja (SPN) donese jedinstven stav o izborima 2. juna, navodeći da ta partija ostaje pri inicijativi da se objedinjeni loklani izbori pomere za jesen kako bi preporuke ODIHR mogle biti primenjene u praksi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.