Vulin: U samoizolaciji se zbog korona virusa nalaze 642 vojnika

Ostavite komentar


  1. Vulin demonstrira krajnju neozbiljnost u uporebi snaga i sredstava u ovoj situaciji. Cinjenica da je na pocetku borbe protiv korona virusa preko 600 pripadnika VS van stroja jasno govori o stepenu Vulinove neodgovornosti i nestrucnosti. Politicari se tokom NATO agresije nisu mesali u operativne i takticke odluke. Sada se Vulin razmahao na sve strane i komanduje sistemom odbrane, a nema neophodno znanje i iskustvo.

  2. Za ugroženost vojnika odgovoran je najviše Vulin, zbog svog neodgovornog, nestručnog (e tu najviše liči na Vođu: ništa ne zna a u sve se meša), politički-propagandnog ponašanja u vreme epidemije, a zatim i loš oficirski kadar (nemaju hrabrosti da pošteno rade svoj posao, već se ulaguju političkom funkcioneru žešće sumljivog morala) …

  3. A koliko li je tek policajaca nosilaca virusa!? Skoro mesec dana su stalno medju gradjanima i pitanje je trenutka kada ce postati raznosioci korona-virusa. I kakvo je stanje medju zatvorskim cuvarima ? Svaki dan idu kucama i ko zna sta ce sutradan da donesu.

    1. …eee , tu genetika dolazi do izrazaja, i srpska policija primenjuje svedske arsine i metode, u borbi protiv Conrada 19…

  4. ne interesuju me nikakve rezimske splacine sa srpskog Cernobilja tzv pinka. Tacka !

  5. Uniforma Vulinu uopšte ne pristoji, ali maska mu baš „čuči“, mnogo je lepši kada je stavi.

  6. Kakvo ustajanje u 6 ili 6.30? Jel to bolnica, zatvor ili logor? U bolnici nema ustajanja u neko vreme. Znaci to je ili zatvor ili logor. Na to i lici, s tim sto su i u zatvoru danas i kreveti i posteljina na visem nivou.

    1. Na svoju nesreću, u prošlih dve godine sam bio u četiri bolnice. U svakoj je ustajanje u 6 sati, gde se sve sređuje, obavlja lična higijena i predaje raport sledećoj smeni sestara koja dolazi u 7, da bi sve bilo spremno za vizitu koja se obavlja oko 8.
      Možda je, Branka, u Švajcarskoj drugačije, ali ovde je svuda isto.
      U vojsci je ustajanje u 5 sati, a nedeljom u 6.

      1. jer da jesi znao bi da medicinsko osoblje ne možeš da nahvataš, da higijeničari jurcaju da im plate račune, kupe hranu i piće, a bolesnici, pokretniji, samoorganizuju se da bi održavali higijenu toaleta.

  7. Kada ovo prođe ovog „morona“ treba trajno izolovati u nekom zatvoru ili ludari pa da se igra rata sa igračkama.

  8. Kako i gde se zarazilo toliko vojnika? Jesu li i oni zarazeni od ovih nasih mucenika-povratnika iz inostranstva? Toliki broj zarazenih upucuje da u vojsci nisu na vreme uvedene nere zastite, a pitanje je da li su i sada?

  9. Umesto da ulaže u zaštitu bedno plaćenih vojnika, destar Vulin sa sedmodnevne vojne obuke koju je izbegava sve dok se nije približio šesdesetim godinama starosti, on vojna sredstva opredeljuje za ispitivanje javnog mnjenja o popularnosti sns. Kao što su činili i čine svi sns ministri. Bog ih prokleo!

    1. Nisu babo vojnici slabo plaćeni.Kod mene u susedstvu postoji podoficir,sa 75 hiljada dinara plate,a radi jedan dan u nedelji! Radi u Beogradu,a živi sa materom u Beloj Crkvi.Vozi se u kolima od 4 hiljade evra!

  10. Na sopstvenom primeru vojnici su dokazali sopstvenu odgovornost i sposobnost. Onaj ko sebe ne ume da zaštiti, taj ne treba ni da bude u mogućnosti da brine o bilo čijoj zaštiti, da ne bi širilo virus dalje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.