Vulin: Umorni od ratova ali uvek na pravnoj strani

Ostavite komentar


  1. Novopeceni rezervista i vojni dezerter kome glava trenutno viri iz Vuciceve pozadine je ministar vojske. Mislim da se preminuli borci za slobodu Srbije prevrcu u svojim grobovima.

    1. @bivši vojnik***Ako dozvolite samo jednu ispravku: „Vire mu samo pertle iz …onoga!“Sramota je i za sadašnje učene vojne generale i ostale oficire Srbije da predaju raport i salutiraju jednom ovakvom liku!

  2. Kako li se samo gušter Vulin umorio od ratova? U fotelji u Beogradu verovatno. Ili na kanabetu kod učiteljice Mire.

  3. Gosn. Julin da objasni kako se Srbija našla na suprotnoj strani od saveznika iz drugog svetskog rata , SAD i Velike Britanije.

  4. Ti i tvoja politička pomajka ste sa vrhom tadašnje JNA bili željni ratova ali preko grbače srpskog naroda i nažalost uvek ste nas gurali u propast i na pogrešnu stranu, a ti to radiš i dan danas.

  5. Ne lupetaj više. Srbija je umorna od takvih kao ti. Svako normalan se stidi što imamo ovakvog ministra.

  6. Vesić u Sportski obučen na polaganju venaca kraj spomenika pilotima braniocima Beograda aprila 1941. godine!Toliko o poštovanju poginulih pilota! A u istoj garderobi na čišenju smeća!
    Uporedi fotografije!

  7. Kakav obraz treba imati pa se pojaviti pred ovim spomenikom, i svim ostalim, podignutim u znak zahvalnosti slavnim herojima koji su položili svoje živote za odbranu svoje otadžbine? Kada bi mogli da progovore bili bi nam beskrajno zahvalni da ih niko ne pohodi i ne pomera im kosti u grobovima.

  8. dobro je tito reko ja sam srbe unistijo za sto godina srbi nece znati ko su jao vojsko i srbijo ko te vodi i obucava za mir

    1. Marinko nadam se da će istina o toj bolesnoj familiji u Srbiji jednog dana u budućnosti izaći na videlo odnosno da je Srbi neće i dalje kao kužnoga izbegavati. To što smo dozvolili da se čini sa „narodom“ od 1945. je projekat kominterne „narodnog cara“ jože iza koga stoji familija koja vlada iz senke i gospodari životima i smrću svojih podanika-građana, na trenutno dostupne i njima dozvoljene načine, sve zarad carskog života i enormnog bogaćenja na grbači narodnoj. A ovamo uvaljujmo narodu žvaku o ravnopravnosti, poštenju, slobodama, samoupravljanju, kasnije, demokratiji, parlamentarizmu i da ne zaboravim laž nad lažima o armiji po snazi „četvrtoj u svetu“. I na kraju jedan Šuljin (svaka vlast ima svog pajaca-šešelja) ministar vojni u Srbiji. Oprosti nam Bože za ovakvu jeres.

  9. Ja sam mator, duboko zagazio u osmu deceniju, al’ zato odavno, a dobro, pamtim. Pamtim one „fimske žurnale“, kada su Filmske novosti gurale kamere Brozu u zadnjicu, dok otkopčava šlic, smejulji se.., baš kao što sada rade tv-stanice s Vučićem.
    Ali, potomci moji, još od kad se pojavio ova spodoba Vulin-Julin, ne samo što likom podseća, što uživa u CRNIM KOŠULJAMA, glumi vojskovodju – a dezerter, ali ZAISTA imitira Benita Musolinija: karikaturalan, s isturenim grudima a zabačenom glavom, skupljenih obrva a napućenih usana, umišljen da je višlji bar pola metra…
    Isti Musolini. Svestan je Vučić toga, i zato ne zatvara usta krsteći sve ostale s – fašista!

  10. Čkalja je bio jedan od najvećih komicara u Jugoslaviji. Vulin je najveći komičar u Srbiji. Vulin liči na Ckalju, s tim sto je Čkalja nio lepši.

  11. A na kakvoj ste strani bili za vreme Balkanskih ratova 1912.-1913.i kakav je bio odnos srpsko-crnogorske vojske prema Albancima civilima na području današnje Albanije i Kosova? To ne znaš?

Ostavite komentar


Politika

Orlić za CMG: Poseta predsednika Kine Si Đinpinga je od istorijskog značaja 8

Orlić za CMG: Poseta predsednika Kine Si Đinpinga je od istorijskog značaja

Predstojeća poseta predsednika Kine Si Đinpinga ogromna je čast za Srbiju, ne samo zbog toga što je reč o nedvosmisleno jednom od najvećih svetskih lidera, koji se nalazi na čelu jedne od najznačajnijih zemalja, već i zato što je reč o iskrenom i pravom, velikom prijatelju Srbije i srpskog naroda, izjavio je za Kinesku medijsku grupu (CMG) poslanik i donedavni predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.