Vulin: Vučić i njegova porodica prisluškivani 1.572 puta, svi na poligrafu pali

Nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

Ostavite komentar


  1. Savet za „nacionalnu“ sigurnost? Kod nas je nacionalna „vrednost“ postalo samo kako da Vučić ne padne sa vlasti. Sve bezbednosne strukture su samo na to usmerene jer svi oni u sprezi sa vlašću i kriminalom izvlače debele koristi i pare. Smejurija od saveta.

    1. Smejurija od drzave. Kriminal je na vlasti. Nek nam je Bog u pomoci!

      1. Da li je moguće da čoveka, koji je 24 sata dnevno u medijima,treba prisluškivati? Ima li nešto da ne znamo o njemu i njegovom radu?Ne verujem! Sve ove priče su samo dimne zavesa. Dajte imena rušitelja iz Hercegovačke, ubica Olivera Ivanovića, rešite nagomilane afere u poslednjih 10 godina,a bajke ostavite klincima.

  2. A Dačić? Predsednik glavnog državnog tela zvanog Skupština koja bira Vladu

  3. Odavno je počela, iskren da budem kuva se nešto jako ozbiljno čim nema uključenja još uvek!

  4. Dakle, sva ova halabuka zbog Vulinove izjave ;“ Vučić i njegova porodica prisluškivani 1.572 puta.“ ?

  5. Pa ko još veruje tom BLESIMRTRU (Poligrafu) jer ispade da je ta glupa mašina pametnija od čoveka!?Odosmo ubrzano u veštačku inteligenciju.

    1. Može OVAJ da se slika i sa Anom, i sa Vulinom, čak i sa Šešeljem, može oko vrata da okači i sliku Slobodana Miloševića, ništa mu neće vredeti! Znate, „Bukvar“ su pametni klinci čitali i pre nego što su pošli u školu!
      Može ON da „upregne“ još stotine svojih, „kupljenih“, ukradenih, potkupljenih televizija i novina, neće MU ništa vredeti!
      Jer, potpuno je sigurno da ga neće slaviti ni Beograd, ni Zagreb, ni Sarajevo, ni Ljubljana, ni Skoplje, ni Podgorica, a ni Split ili Novi Sad,…Nema prostora za nabrajanje… Zato, volimo Dedića, Balaševića,…, uh… , teško ih je izlistati…
      Nije ON strašan, ON je zastrašujući lik!

  6. Kao što je Velja Nevolja fizički mučio i masakrirao protivnike tako naš predsednik nas mentalno muči i masakrira.O Velji Nevolji je već sve ispričano ali bez podrške dela vlasti on ne bi došao do tih kriminalnih visina.Ali predsednik nikoga ne spominje čak brani Novaka Nedića.Hrkalovićku,Kokezu a kamoli Stefanovića ni ne spominje.Trla baba lan…

    1. Eh kad bi znao gde je Nesa originalne diskove sakrio i sta na njima ima snimljeno.

  7. A joj kada bude završeno veštačenje, ala će da bude hapšenja!?

  8. Prevršili su svaku meru i naravno da svi koji su pali na poligrafu moraju da odgovaraju. Ovo je zaista strašno kakvi su to banditi.

  9. 14, 9 miliona vakcine može da se obezbedi region.Srbija je naručila i za države Zapadnog Balkana.

  10. Kanda se vise ni ne razmislja o odgovornosti za Jovanjicu i o tonama marihuane. Nego, za koga ono bese Belivuk radio do skora? Seca li se iko te price?

  11. Ako je sve to tako sa kriminalom,sta ste cekali dosad,i zasto ste uopste i dozvolili da dodje do ovoga ???

  12. On misli ako kaže laž sto puta da mi nećemo znati istinu . Ti si odgovoran za zlodela Belivuka dao si mu dozvolu da puca po kasarnama , oslobodio si ga za trmvajske šine , podigao si sve njih u nebesa i sad nam valjaš laži a mi smo svi šišarke da ti poverujemo . Ti si najveće zlo koje je Srbiju pogodilo !!!

  13. Ako je prisluskivan predsednik to sigurno nije moglo bez znanja stefanovica kao sto ni kokeza i belivuk nisu mogli vrsljati po carini bez znanja stefanovica

  14. Зашто би неко прислушкивао Вучића и његову породицу, јер од њих нема ништа паметно да се чује.

  15. Najbolji student prava odavno je pao iz svih pravnih predmeta plus je pao i iz morala, etike i humanisti. U stvari, pitam se da li je uopste covek ili neka druga vrsta zivota.

  16. Dakle, ispada da su se Aleksandar, Andrej i Danilo 1572 puta čuli telefonom sa Belivukom i ekipom. To je, uz činjenicu da se poligraf ne prihvata kao dokaz ni u jednoj zemlji na svetu, pa ni u Srbiji, jedino što je moguće da se zaključi.

  17. Još jedan jadan performans čoveka koji je odavno zreo za klinička ispitivanja!
    Nebulozne izjave, (ne) odgovaranja na konkretna pitanja, hvalospevi samom sebi….vec toliko puta vidjeno da ne vredi ni komentarisati!
    A o slikama masakriranih ljudi (od strane njegovih dojučerašnjih ljubimaca) , bez saglasnosti porodica, i bez ikakvih etičkih normi, samo pokazujemo koliko smo bolesno društvo, kada bez pogovora gutamo stvari koje u normalnom svetu izazivaju gadjenje!
    Jedina olakšavajuca okolnost je što mi odavno nismo normalni!

  18. Uveren sam da ste nakon 1.572 prisluškivanja uspeli sakupiti dovoljno dokaza da svi zaredom završe tamo gde im je mesto.

  19. Iako je već zagazio u pedesete godine, on definitivno nije zreo za vođenje države.

  20. Svi ovi sto su pohapseni su njihova bratija koji su morali da budu pohapseni zato sto su postali pretnja za njih same.
    Samo je pitanje trenutka kada ce ova vlast da se oslobidi i pocne da likvidira gradjane koji se otvoreno suprodstavljaju njihovoj bolesnoj vladavini i ono sinoc je poruka svima nama evo ko su nasi saradnici i sta smo sve u stanju da uradimo .
    Mislim da je bukvalno doslo vreme za seobu srba koji imaju zdrav razum i osnovni instinkt za samoodrzanje u petak svi na grainicu sa preko potrebnim stvarima i napustanje ove septicke jame.

    1. „Svi ovi sto su pohapseni su njihova bratija koji su morali da budu pohapseni zato sto su postali pretnja za njih same.
      Samo je pitanje trenutka kada ce ova vlast da se oslobidi i pocne da likvidira gradjane koji se otvoreno suprodstavljaju njihovoj bolesnoj vladavini i ono sinoc je poruka svima nama evo ko su nasi saradnici i sta smo sve u stanju da uradimo.“

      Sve od reči do reči potpisujem! Ja ne znam da li oni koji glasaju za SNS i dalje veruju ili ih je sramota. ( to je ipak snaga od 2 miliona birača). Nijednu informaciju bitnu nije saopštio javnosti koja bi mogla da inkriminše vlast! Sve u stilu spin, o ogromnoj kutiji sa dokumentima Olivera Ivanovića, gde na kraju kaže da je Milan Radojčić nevin jer je tako odlučila država( i vodaj) i da je Priština povukla krivičnu prijavu jer oni nisu namazani i neće ga uhapstiti kad kroči na Kosova. I cela konferncija je u tom stilu.

      Da zatraši nas koji smo protiv ove vlasti.

      Sramna konferncija presednika države 6 mart 2021.

  21. „Pozajmljenim spravama“ otkrivaju zlocince? Poligraf i „sprave“ postaju neoboriv dokaz da je neko kriv? Ukini pravosudje.Dzaba ga placamo.

  22. Svi pali na poligrafu,sta je sa sudom i tuzbom,poligraf nije nikakav dokaz samo policijsko brbljanje.

  23. Problem je što poligraf nije dokazni materijal a dokazati ovakve radnje nije ni malo lako

  24. Izgleda da su nalogodavci prisluskivanja trebali da najve prvorodjenom da ce ga prisluskivati? Valjda su sacuvali kopije jer treba da saznamo i sta su snimili ili ce to organizovano da se obrise i optuze sto mu nisu javili da pocinje prisluskivanje posle najava da vodja plantaze zove u pomoc vrhovnog da ga zastiti od hapsenja

  25. Gosn, miniSTAR VUlin, ta nemojte se jediti, ti što su „prisluškivali“ ta oni su samo teli da sve mudre reči vašeg vrhovnog komandanta čuju i zabeleže , ta inače bi sve te velike mudrosti pale u zaborav.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.