Vulinu na Vidovdan zabranjen ulazak na Kosovo

Ostavite komentar


  1. Meni i dalje nije jasno odakle im pravo da zabrane našim zvaničnicima odlazak na KiM? To bi bilo kao da Trampu zabranite odlazak u Teksas, kad Teksas svojevoljno proglasi nezavisnost…

    1. Texas je savezna država, i sastavni deo SAD, a kosovo je nezavisna država…

  2. Vulin provocira srpsku javnost jer unapred znao da nece imati priliku ulazak na Kosovi.Dobro bi bilo da pokusa na neki drugi „nacin“ da udje.

  3. Stvarno nema smisla, covek je samo hteo da poseti tetku iz Kanade.

    1. На жалост, нисмо ми те среће. Ми би најсрећнији били да му је 2012. забрањен улаз… Наравно, заувек. И ми не би добиле непостојеће камере, од милион евра, а он би морао другу „тетку“ да потражи.

  4. Albanci nastavljaju da nas provociraju, i to bas kad smo citavom svetu pokazali da smo spremni na kompromis.

    1. Je l’? Kako diskutabilno zvuči ta, u poslednje vreme često pominjana, famozna reč „kompromis“. Gde li nam beše ta reč devedesetih prošlog veka, a pogotovo posle 2000-te na ovamo? Sada nam je omiljen „kompromis“, a u prošlosti smo bili beskompromisni. Čudno, zar ne!?

  5. Poruka na Vidovdan treba biti da Srbi ne nasedaju na provokacije i da cuvaju svoja vekovna ognjista politikom mira i kompromisa.

  6. Politiku kompromisa, dijaloga i mirnog resavanja problema mora prihvatiti i druga strana.

  7. Niko nikoga ne moze da ponizi do sam sebe. Tako I ovaj julovas stalno blebece ko krezuba baba. Ni vojsku nije sluzio, kaze zbog vida, pa kako je on ministar vojske. To je ono vojnici napred a ja cu vas gledati dvogledom iz svoje bezbedne rupe.

  8. Trenutna situacija na Kosovu.. 5000 i više stranih vojnika teško naoružanih je na Kosovu ,ne palite narod bez veze da može nešto da se učini.

  9. Kakva je to politika detanta ili ti popuštanja u svetu , kad se samo nama zateže ?

  10. „Ministar Vulin će, kako je najavljeno, u vezi sa ovim pitanjem održati hitne konsultacije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, o čijoj sadržini će javnost biti obaveštena.“ SMEHOTRESNO!!! Cuj „hitne konsultacije“! Kao da je poceo rat (ne daj Boze) pa su mu potrebne „hitne kosultacije o kojima ce javnost biti obavestena“. U kom filmu ovaj zivi? Koga briga za njega i njegove „konsultacije“ sa preCednikom? I sta ce to da izmeni? Albanci ce da premru od straha i dozvole mu da dodje na Kosovo? Ajte, molim vas. Pa ovo je totalno van pameti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.