Za izbore na severu Kosova više od 400.000 evra

Ostavite komentar


  1. Za troškove funkcionera Crne Gore za putovanja u inozemstvo,potrošeno je kako se iznosi 12 miliona evra.Medjutim,troškovi srbijanskih državnih i partijskih funkcionera ,potrošeno je jedanaest puta više.To je razumljivo jer zemlja koja nema more dva puta više troši,za Halkidiki,Bahame i Majami,što se tiče letovanja i preliminarne razgovore sa meštanima.

    1. Vidi poređenja. Pa Srbija ima jedanaest puta više građana a sam Beograd preko tri puta i grad beograd ima podjednak broj opština sa CG. Gde je tu pokrajina Vojvodina i njeni organi pa uprava u preko trideset gradova Srbije…

  2. I naravno većinu tog novca će da pokupi Srpska Lista. Te za izbornu kampanju, te za posmatra e pa razne kontrolor i komisije… Šteta što drugog kruga neće biti…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.