Za Kraljevinu Srbiju: Najbolji da budu ministri i ambasadori, a ne najposlušniji

Ostavite komentar


  1. Ne mora Srbija da bude kraljevina da bi se birali najbolji . Mogli bi i u republici da se biraju , kad ne bi bila u pitanju Srbija . A ko garantuje da je kralj najbolji da bude umesto predsednika . Može da bude i priglup , ali samo zato što je slučajno nečiji sin , daj ga na čelo države .

    1. A, ovaj princ je bas glup. I sledi dalje: Kruska pod krusku pada. Mozda treba naci nekog Obrenovica, oni su bili pametni. Pitanje: Zar Obrenovici nisu uzeli prezime Teodorovic da bi spasli od Aleksandra Karadjordjevica i Apisa?

  2. Najnbojla zamena za predsednika Kraljevske vlade, hokštaplera, Nikole Pašića bio bi njegov radikal Vojislav Šešelj, inače, obojici preci su im pristigli iz Moskoplja u Albaniji.
    Ma da Vučić radi sve prema svojoj želji i volji, znači vlada carski, ne znam da li ga treba menjati za Kralja? Ili da zameni kilavog Vulina da bude ministar Vojni, jer voli da bije i ubija. A može da vodi Policiju, to mu po njegovom uličarskom karakteru više prilega Tako ćete moći da završite i ubrzate nestanak Srba i Srbije gde su Karađorđevići započeli 1914.
    Naravno, uvek treba spomenuti pravog Gospodina, pokojnog Princa Đorđa. No, njega je brat Aleksandar zatvorio u Ludari kod Niša, samo zato što je bio normalan i vrlo mudar. Eto, ja samnjam u vas koji da vratite kraljevstvo, čiji kralj je podmetnuo Srbe da nad njim bude ivzršen stravični genocid!

  3. Smejurija. Najbolje bi bilo da imamo i koaliciju za carstvo. Koja svetska loža bi ovog puta bila iza takve ideje?

    1. Loza Slobodnih Udbasa kojoj pripadate i vi i list Danas ocigledno

  4. Ako niste znali, ovi su u koaliciji sa SNS. Mozda da AV bude kralj, a dinastija V. da vlada srbijom i posle AV.

  5. Gluposti. Iskustvo celog XX veka pokazuje da cak ni socijalizam nije kocnicar uspesnih zemalja. E sad sto su se nacionalisti povampirili to nema veze sa republikama. Ne treba mesati babe i zabe! To je ocigledno nejasno!

  6. Imamo na sceni likove koji bi da menjaju državno uredjenje i rade protivno Ustavu a finansiraju se iz budžeta Republike. Dakle, ovakva tragi- komičns svinjarija je moguća samo u ovoj crveno- crnoj kvazi- državi. Da usput ,kako imovinska karta druga Jelića?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.