Za kraljevinu Srbiju: Promocija SPS preko zaštitnih maski sticanje jeftinih poena

Ostavite komentar


  1. Oni bar nešto rade, a šta vi i vaš šef Djilas, za koga smatram, da je blizu finansijskoj propasti, činite u borbi protiv Corone? Ništa, nada, niente, nothing!
    Niste donirali ni jednu pišljivu masku, nego samo vodite kampanje.

      1. Uzmite nešto korisno da radite a ne samo u prazno da jedete govna i iritirate ovaj marod

    1. A šta je to „nešto“ što SPS kao „radi“?!!
      Lepe ti bukvalno stranačke simbole preko usta, gluperdo botovska! I ti to zoveš „rad“???!!!
      Ali ti i takvi kao ti za bolje niste! Samo još da vam volovske ulare stave na prazne glave, pa onda vi nastavite da „smatrate“ kako je Đilas blizu finansijke propasti!

      1. Kamo sreće da je bilo više maski, bez obzira na to da li je neki stranački simboj na njima. Deset dana od početka pandemije u Srbiji nije bilo maski ni za leka

      2. Rado bih se s tobom duelirao na intelektualnom nivou, ali vidim, da si nenaoružan.
        Tako je to, kada takneš osinje gnezdo. Boli te to o finansijskoj propasti? Zna se zašto, razlog je više nego očigledan.
        Na tvoj jezik uličara se neću osvrtati, pošto znam, da ne umeš drugačije i pošto se krećeš u odgovarajućem društvu.

  2. POKS?Sta je to?
    Sto ne napadate SNS ?
    Verovatno ste njihov praziluk……
    Imamo Karadjordjevice koji ne znaju Srpski….za koju kraljevinu se vi borite….Kako je Vucic zbog takvih kao Vi spustio cenzus na 3%…svi ste poleteli…to ako je neko iz SPS to uradio ne opravdavam…a sto ne napadate predsednika kada svaki momenat gleda da ubere neki poen….

  3. Mogu odgovorno da tvrdim da je dotična partija ubedljivo najgora i najužasnija pošast u istoriji Srbije, sama ideja, koncept , izbegavanje svake odgovornosti po pitanju kvalitetnog života stanovništva, loša, katastrofalna izgradnja , nedostatak nekretnina na tržištu , uprkos neophodnosti, urušavanje osnova kulture , pogrešna i pogubna politika, sve su to činioci zbog koga ih ni u najluđem snu ne bi trebalo pustiti ni da se približe bilo kakvoj vladajućoj poziciji.Ne zanima me uopšte ko će biti na vlasti, niko od njih nije u potpunosti savršen, ali SPS više nikada, ukoliko je ostalo iole pameti u ovom narodu.Veliko i nepopravljivo zlo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.