Zaeva dočekao Popović, na večeri sa Brnabić

Sutra sastanci sa Anom Brnabić i Aleksandrom Vučićem

Ostavite komentar


  1. Neki govore da prvo pitanje koje bi se trebalo razmatrati sa makedonskim premijerom je pitanje prava srbske nacionalne manjine, u okrilju (još uvek) Makedonske većine i dualiteta vlasti sa šiptarima. Pogotovo što se razgovori vode sa Zaevom, podržavaocem veliko-albanskih tendencija u Makedoniji i promoterom neokolonijalnih pretenzija Zapada na ovim prostorima. Bez obzira na poznate činjenice o Zajevu, pa i njegove nekadašnje izjave vezane za Srbiju, okvir razgovora će verovatno diktirati srbska politika dobrosusjedstva i međusobne saradnje.

  2. ZAŠTO JE PREMIJERA MAKEDONIJE,,DOČEKAO,JEDAN TEK,INAUGURISANI,,RUSOFILSKI,NASTROJEN POPOVIĆ KAO,MINISTAR,,U VLADI ILIN KOD,,VRHUŠKE,SRBIJEJOŠ NIJE PROŠAO,PERIOD,INKUBACIJE NA MAKEDOSNKI,,VIRUS..Baš,,dobrosusedski,,i NapredDNO SAKUPLJANJE,,PODOBNIH,,KOMŠIJAI,,BRATSKOG,ZAGRLJAJA S,BUGARSKIM I TURSKIM,LIDEROM,,APOSEBNO,,SOROŠEVIM STIPENDISTOM IZ MAĐARSKE .I,,SPONTANO, KLEČANJE ČEPURINU…TIPIČNO PO srBskm,merilima,sadašnje ,,liderske,,ELITE,,.

  3. Jos jedan politicar iz regiona koji je svojim izjavama znao da provocira i ponizava Srbiju.Ovo je dobra prilika da se pokaze da je Srbija uvek za jacanje i unapredjenje odnosa sa svojim susedima,i da je iskrena u toj nameri sto ocekujemo i od nasih suseda.

  4. Nadam se da ce razgovarati o losem polozaju srpske manjina u Makedoniji. Inace, o kakvim dobrosusedskim odnosima govorite kad Srbi u Makedoniji nemaju prava kao ostali?

  5. Sramotno da premijera Zaeva docekuje neki "rusofil-anonimus".Pravilo je da predsednika docekuje predsednik,a premijera premijer!Meni ovo kazuje da Srbija jos uvek Makedoniju smatra "juznom Srbijom".Postoji ona cuvena izreka g.Mesica Srbima iz devedesetih:"Ko poseje vetar,poznjece oluju"!!Hocu reci,kako radite,tako ce se i vratiti drzavi Srbiji!!!!

  6. Ako Zaev ima neku fabriku , Popović bi mogao da se angažuje da je uništi, kao naše MINEL fabrike, nekada velikog izvoznika i ponos Srbije …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.