Zaharova: Pokušavamo da pomognemo Srbiju jer nas moli

Ostavite komentar


  1. …da li vam se čini da je Vučić trojanski konj koji treba da posvadja i srpski i ruski narod“, upitao je Berić.

    „Ja Vučića ne bih upoređivala sa nekim konjem, čak ni trojanskim…

  2. pa vi i treba da pomognete ,kad ste trebali vi niste sad se svi gusimo i davimo,a posledice trpi i rusija jer ih nato sve vise okruzuje

  3. Ako idu u zatvor oni koji su se borili za Islamsku drzavu, onda treba I Beric. Zamisli Srbskoga junaka, u tudjoj drzavi volontira da bude snajperista. To moze samo patoloskih tip.

  4. Zamolila bih Rusiju da nam ne pomaže. Jer kad god nam je pomagala mi smo nadrljali. Toliko.

  5. Ma nisu se rusi mešali u ukrajinski sukob na istoku, ma nikako! Da li je sada to nama ovde jasnije? Otkud Berić u ministarstvu spoljnih poslova rusije? Da li su rusi toliko naivni da veruju da je on novinar? Ne budimo naivni. Ovo je uigrana predstava i način da se na jedan nekonvencionalan način pošalju nediplomatdke poruke da ne kažem pretnje kao ono sa torbom punom oružja u blizini kuće Vučića u Jajincima. Ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se olupaju lepo kaže stara narodna poslovica. Moskva je svu ovu pošast stvorila još davno davno i sada pokušava da disciplinuje zabludelu decu i vrati ih pod svoje skute, ali deca porasla osamostalila se, zarađuje mnogo i ne treba im baš matuška rusija osim kada je potrebno da se malo zaplaši druga strana u tvrđenju pazara i dobijanja veće cene.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.