Zajedno za Srbiju Šabac: Građani finansiraju nestručne SNS kadrove

Ostavite komentar


  1. Svaka cast na saopstenju…! Sve tacno navedeno i lako proverljuvo, zaista istinito…! Od dolaska SNS-a na vlast u Sapcu, nikada gore, ako se izuzme 1914. godina i zlocini Austrougarske vojske, pred Cersku bitku…

  2. A šta ste vi radili za vreme vaše vladavine 20 godina ste sve živo uništili ajde evo primera fabrika Zorka

  3. ODLIČNA RUBRIKA! TAKO JE KAKO STE NAPISALI – SAMO TREBA ČEŠĆE POSETITI ŠABAC – NAROČITO PROFESORA FISKULTURE – novopostavljenog šabačkog predsednika opštine!!!

  4. Bila sam u lredizbornoj kampanji napredne stranke u prvim redovima za bolju zivotnu sredinu u nasem gradu, posle izbora me iznenadilo jer su bile velike lazi u pitanju sve je gore nego sto je bilo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.