Zaseda GO SNS: Objava vanrednih izbora ili odlaganje

Ostavite komentar


  1. Унети у УСТАВ члан који налаже да се парламентарни избори организују СВАКОГ МЕСЕЦА чиме бисмо Вожда ослободили те дилеме и озаконили његову сталну предизборну кампању, а, народ, ослободили посла и рада. То би у Србији била једина активност јер ми смо толико изнапредовали да не морамо ништа друго радити осим бринути о томе како Вожда да сачувамо. А патентираћемо изум и продавати га свету за големе паре, и од тога живети. Недавно сам читао да се и у Јапану жале, додуше, мало њих, што је Абе расписао ванредне изборе. Очигледно да нису чули за нас. Лидер у региону, какав Јапан, какви бакрачи! Напред у нове изборе, у нове победе, са Њим на челу. Ко друкчије каже, клевеће и лаже.

  2. Dali je SAMO Pogled na način,,komunikacije,, s VOŽDOM IM,Dovolajn Razlog DA NIKO NEIZOSTABNE,S Budućih,SAMOPROGLAŠENIH,, POTREBNIH,IZBORA Posle ČAK 100 DANA,Druge INAUGURANCIJE,,VOŽDA, i glavnog,,garanta lagodnog i bez posledica za sve katastrfofe koje su nučinili,,samo,,,biračima, za,CELIH,6 GODINA,,Zapanjujući,pa još,,uspeha,,,,h,uspeha,,,UZGLED,Dosadašnji,,VANRADNI,,,PA JOŠ,,,IZBORI,,, Koštali su dosada ,,zvanično,,,SAMO,5,5 MILIJARDI.. OVA NACIJA,izgleda osuđena DA OVAKVIMA OPET,,srećom,,bude,TAOC .I TO SE napreDno Naziva,,ZLATNO DOBA,,..Al,iima i jedna ,,CAKA, nisu se izjasnili za KOGA,ZLATNO DOBA, ,.GLASAČIMA,, ONAKO,,,spontano,,Organizovanim, pa čak i, avanzovanim,,,svedocima,,za,,nikakve povrede,,novinara na zadatku, SLIKOM DOKUMENTOVANO,,I prevaspitavanje,,siledžija,, Nekih u prvo vreme,NEIDNTIFIKOVANIH,,,ČUVARA,,A HAJLREDARA,Ispred SKUPŠUINE,SRBIJE i s masom,,spontano,sakupljenih iz istih,destnacija ,karavanskih,ruta,,,,.Dok se Premijerka,izlanula,,da ONA I NOVINARI,,,RADE,IZ RAZLIČITIH,UGLOVA,,RINGA, Nismo,,srećom,ni suMljali iz čije je Agende,ispala,.,Ovo njeno,,ring,,je već Odavno ARENA,,21 VEKA U EU A I CIVILIZACIJ.Ko S većim moždanim kapacitetom,od broja mu obuće OVO,SV TROJSTVO ZAMENIĆE,,SV SKAJPOM U IME ŽIVOTA I BUDUĆNOSTI SOPSTVENE DECE.S mnogom tuđom A NAŠOM decom SE VEĆ Smtrno,poigravao,DALJE NESME Da MU Se Pruži,,,nova šansa.,.Ovaj,,,SKUP,, jednomozgovnih,,,,eksperata,S FOTKE JE NAJCRNJE ,,LICE,, Ovako napreDno,odabranih,radenika,,delo,, smanjene SBIJICE.S,,CELIH,2 MILIONA,I ,,SAMO,,11 Parazita STARIH,Preletačeviča I KONTRAVERZNIH, ,POMAGAČA,, u ODNOSU Na,,SAMO, 7,Koji SE NEPOJAVLJUJU,,Spontano,,,BAŠ Nikada U,,,ANKETMA,Dragan Laković je imao i jednu pesmicu, podobnu za ova,zlatna vremena.,,NAPRED Vojsko,oštrih olovaka.Stokholmski sindrom u koji,,,pobednici,,, SVESNO GURAJU NACIJU, Svakodnevnom besramnomm KAMPANJOM,Nesme Da Prevlada i Da,,Uspeju,Ankete,, .

  3. U Ustavu Srbije, stav 3. Člana 203. je zapisano, citiram; »Predlog za promenu Ustava usvaja se dvotrećinskom većinom od ukupnog broja narodnih poslanika.«. To znači, da će predlog promene Ustava biti usvojen ako za njega glasa najmanje 167 narodnih poslanika. Imajući u vidu da u sadašnjem sazivu Narodne skupštine predlagač promene Ustava ima obezbeđenih 167 glasova narodnih poslanika, predlog promene Ustava će biti usvojen i Narodna skupština će ga, saglasno stavu 7. Člana 203. Ustava Srbije staviti na republički referendum radi potvrđivanja. Na osnovu svega napred napisanog skoro sam siguran, da će zajedno sa izborima za Skupštinu grada Beograda biti održani i vanredni parlamentarni izbori, kao i republički referendum o promeni Ustava Srbije.

  4. Narod želi izbore, jer je do dobra prilika da se srede neke stvari u skupštini i da opozicija ne gunđa više i da se pošalju gde im je mesto.Naravno van skupštine.

  5. " Ne može loš čovek biti dobar političar", kaže notornu istinu g. Janković. Svima je jasno da je mislio, pre svga, na Vučića i njegove najbliže saradnike. Fotografija uz ovaj članak pokazuje kako se Ponosni "napumpao" od ushićena jer ga , s toliko obožavanja posmatraju njegovi sezi. Kao u nekom lošem filmu o poglavici i njegovim pratiocima. Smešno i tragično -u isti mah- jer se ovo dešava u Srbiji!

  6. Pobéđuju sns kontŕolori softvera!-Hrâni decu,pa šâlji u Nemačku!

  7. Smatram da ce nas predesdnik doneti najbolju mogucubodkukunkoja je u interesu nase zemlje i nasih gradjana jer nas predsednuk sve sto radi pokazao je koliko se zrtvuje i bori za svoju zemlju i koliko je uspesan u svemu sto radi a to se pokazalo rezultatima koji su vidljivi i uspesni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.