Zašto se odustalo od usvajanja Deklaracije na Sretenje?

Ostavite komentar


  1. Kao i sva lažna obećanja koja ovi političari-kriminalci daju, šakom i kapom, odlažu se do zaboravljanja ili obesmišljavanja. Tako je, više puta, bilo sa „biće nam mnogo bolje za dve do tri godine“(njima nesumnjivo jeste bolje ali građanima je samo gore), „objavićemo ugovore, mi sve radimo transparentno“, „pobedićemo mafiju“, „borićemo se protiv korupcije i kriminala, do (vašeg) kraja“ … I tako do beskraja dok im, uprkos svemu, veruje unišena raja.

  2. Nakon jedne kratke posete, za koju mislim da ipak ima izvesni dekorativni politicki znacaj, sustinski nije ni zagreban niti jedan jedini, medju obiljem ozbiljnih neresenih problema, uz neprestano ponavljanu rec buducnost, koja, kao bi da zamagli rdjavu sadasnjost i jos goru proslost, eho nicega, evo vec danima nastavlja svoju turneju po srpskim medijima. Kao da je ta isprazna zvonjava nadoknada nedostajucim prakticnim rezultatima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.