Zavetnici kritikovali zakon po kome je Albancima sa juga Srbije olakšano da dobiju dokumenta Kosova

Ostavite komentar


  1. Milice Zavetnica, ne mlati praznu slamu.Sada su se baš tebe uplašili.Dosta bre se tim foliranjem.

  2. A smatras da gradjani Kosova trebaju da poseduju srpska dokumenta?I ko im izdaje ta dokumenta,kad sa „srpskim“pasosem ne mogu ni da putuju,jer su gradjani „drugog“reda po vasem tretiranju tih gradjana.A albanci iz presevske doline nemaju „pravo“da se osecaju albancima i da uzimaju kosovska dokumenta!Pa vidis mini seselju,zbog te vase umnobolne politike je situacija ovakva kakva jeste,a najveci uzrok su tome takav sljam kao sto si ti.

  3. Реци ко ти је „дошапнуо“ да то изјавиш, пошто си толико значајна на нашој политичкој сцени да та твоја изјава може да се окачи мачку о реп.
    И на крају ми реци, ако је Косово саставни део Србије, зашто становници Косова албанске националности нису на бирачком списку.

  4. Postovana Milice brana bi trebala da bude Presevo odnosno Bujanovac. A drzava cini sve da to ne budu ova dva grada. Vranje nije imalo sukoba sa albancima. Srbi iz Bujanovca koji su cinili vecinu su ostali na milost i nemilost dok se Vranje neopravdano razvija na racun Bujanovca i Preseva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.