Bivša članica Zdrave Srbije Zaječar kontrolor SNS-a 1Foto: Zdrava Srbija

Gradski odbor Zdrave Srbije u Zaječaru optužio je sada već svoju bivšu članicu Gabrijelu Trujić za „krajnje nemoralne i nekorektne postupke“. Ona tvrdi da „nije dobila ni novac niti je ucenjena“.

Kako se u saopštenju kaže, uvidom u Rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkog odbora u proširenom sastavu za sprovođenje ponovnog glasanja na izborima za Predsednika Srbije, 16. aprila, za biračko mesto broj 28 u gradu Zaječaru, u Domu kulture Veliki Jasenovac, kao zamenik člana nalazi se Gabrijela Trujić, na predlog predlagača kandidata Aleksandra Vučića.

“Radi objektivnosti i istinitosti upoznajemo javnost da se gore pomenuta osoba učlanila dana 25. marta prošle godine kod nas, a dana 28. marta, kada su se održavali lokalni izbori u Zaječaru ista se nalazila na listi kandidata za odbornike gradske skupštine ispred Zdrave Srbije”, ističe se u saopštenju.

Oni postavljaju pitanje da li je nakon tribine SNS-a u Velikom Jasenovcu, održane 18. marta, dotična osoba bila nečim ucenjena od strane aktuelnog gradonačelnika, člana predsedništva SNS-a, ili je u pitanju “kupovina” Gabrijele Trujić za kesu životnih namirnica ili dnevnicom koja je oko 2.000 dinara za rad u biračkom odboru na biračkom mestu broj 28.

“Stav Gradskog odbora Zdrave Srbije je da nikada neće tolerisati saradnju sa SNS-om. Želimo da ostanemo dosledni u borbi za boljitak svih naših sugrađana, a sve zbog velike odgovornosti prema onima koji su glasali za nas na nedavno održanim izborima.  Odgovorni smo prema svima koji su tada zaokružili naše kandidate kako na predsedničkim tako i na parlamentarnim izborima i dali nam svoje poverenje”, kaže se u saopštenju GrO “Zdrave Srbije” u Zaječaru.

Takođe, u saopštenju se kaže da će oni javnost uvek blagovremeno obaveštavati o njihovom delovanju, ali da neće tolerisati nanošenje štete Zdravoj Srbiji.

“Pojedincima neka služi na čast njihov nemoral i „mrvice“ koje će dobijati od SNS-a”, naglašavaju iz Zdrave Srbije u Zaječaru.

Dopisnik Danasa kontaktirao je Gabrijelu Trujić koja je kazala da nije ucenjena, i da nije dobila novac i namirnice, već je prihvatila poziv prijatelja da bude kontrolor na ponovljenim izborima.

„Nisam dobila nikakav novac, niti sam ucenjena, a nisam dobila ni namirnice. Prihvatila sam poziv prijatelja da budem kontrolor ispred SNS-a, i ništa više od toga. Nastavljam da podržavam gospodina Stamatovića“, istakla je ona za Danas.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari