Zdravko Ponoš o Vučićevom sinoćnjem nastupu: „Kad ti uđu u glavu i tapšu govoreći da si kul momak….“

Ostavite komentar


  1. Sto je neka vlast nesigurnija donosi sve ludje zakone i mere,otprilike je rekao rimski filozof Seneka. Ovakvu patetiku , zaklinjanje u patriotizm,ljubav prema Srbiji,a mrznju prema Srbima videli smo i za vreme Milosevica kao i ishod takve strategije.

  2. Izgubio sev potpuno juce. To se videlo. Isplivala je ta radikalska crta koja cuci u njemu i koja je sustina njegovog bica. Sve ostalo je samo sminka.

  3. Vucicev ispad je sramota za Srbiju. Sramota koja se tesko moze oprati. Bedno.

  4. Kako samo urla onako kao neki diktator. On predsednik evropske države iz 21.veka?? Malo teže.

  5. Izgleda da nam sledi povlačenje investicija, uvodjenje viznog režima, uskracivanje matrijalne pomoci iz predpristupnih fondova EU i td.
    Bravo majstore, uništit ceš ih.

  6. Ja se iskreno nadam,da će bezbednost vojske Srbije da pokre e postupak protiv Ponoša za uništavanje i prisvajanje od vojne imovine.

  7. Sva podrška G-đi Trajković i svima koji žele da se ta konfuzna situacija reši.

  8. Дал је могуће да Данас чита само група љутих опозиционара? Где су коментари оних који су гласали за Вучића, а то су милиони грађана?

  9. Kakav smo mi narod kad sve ovo tolerisemo. Cutanje odobravanje. Deca su nam jos i dobra kakvi smo mi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.