Zdravko PonošFoto: FoNet/ Milica Vuckovic

Nebojša Krstić, medijski stručunjak blizak vrhu vlasti i veoma aktivan na društvenim mrežama, ponovo je optužio opoziciju da radi protiv svoje zemlje, odgovarajući na Tviteru Zdravku Ponošu, na objavu u kojoj je Ponoš pohvalio Španiju (državu koja nije priznala nezavisnost Kosova).

Zdravko Ponoš, lider pokreta Srbija centar – Srce, u objavi je komentarisao obraćanje španskog kralja, zaključujući da stubovi na koje se poziva španski monarh, u našoj zemlji ne postoje.

„Kaže sinoć španski kralj u tradicionalnom obraćanju naciji da su tri najveća izazova za prosperitet Španije deobe u društvu, napadi na miran suživot, urušavanje institucija, a da su dva snažna stuba španskog razvoja demokratija i EU. Kod nas ti izazovi stvarnost, a stubova nema“, napisao je Ponoš.

Na to je Nebojša Krstić odgovorio tvitom u kome je pomenuo i medije i opoziciju:

„Španija nema deo teritorije pod okupacijom NATO. Španija nema barikade na kojima Španci brane gole živote od terorista dok španska vojska ne može da im pomogne. Španija nema medije koji navijaju za teroriste. Španija nema lidere opozicije koji rade za teroriste. Tu je razlika“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari