Zekić (REM) o Bokanu: Lično sam zgrožena količinom govora mržnje

Ostavite komentar


  1. Gospodjo,a vaša agresivnost,bahatost,nedodirljivost,..moraćete da ODGOVARATE ,za sve sto činite ovom napomenom narodu.

  2. bokan! mesto mu je u zatvoru, sovinista i galamgjija. bruka za srpski narod folirat i ratni huskas.

  3. A da se ružičastoj firmi za zaglupljivanje i prostotu oduzme nacionalna frekvencija? To bi bio prvi korak ka normalnosti.

  4. Odgovor Lalma- šta će biti -naravno ništa. Ovi iz REM-a će reći Bokanu no, no, drugi put ćemo ti isčupati uši ako NE PONOVIŠ opet iste bljuvotine protiv Tepićke. Čak i da kazne Pink i očigledno pravog „glavnog i odgovornog urednika“ AV, koji je možda postao i većinski vlsnik te televizije, (ON ili SNS -isto mu dođe!) predsednik AV će -i on sa svoje strane, zapretiti REM-ovcima da ne prave gužvu bez potrebe. I da umuknu- kao i do sada. Ima je AV već preko glave sa uličnim protestima nezadovoljnih građana i seljaka. Znači -nikome ništa, i REM i Pink i AV kreću u nove i istovetne „nove pobede“. Još žešće jahanje i zaglupljivanje naroda.

  5. Zar posle Zadruge, Parova, Ćirilice, Informera, Alo, Kurira i njima sličnih sadržaja dotična može reći da je zgrožena nečim! Strašno.

  6. Ja koliko sa razumeo on je gostovao i na Happy i Pink televiziji pa je pitanje pitanja da li bi imajuci u vidu sta se sve desava na ovim televizijama mozda razmislili da im lupate packe i upozorenje o oduzimanju nacinalne frekvencije zbog nepostovanja propisa ili cete samo da se zgrazavate po ovoj temi, a sta je sa ostalim temama. mada mislim da vi tu nista ne mozete jer gde bi onda gostovao gospodin Vucic suzili biste manevarski prostor da se tako izrazim. Necete vi nista uraditi, te je bolje ocutati kao i do sada sto ste cutali. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.