Zelenović: Bez dijaloga, klizamo ka sukobu i ko zna kakvoj nesreći

Ostavite komentar


  1. Ni sukoba ni nesreće neće biti,nego vi da sednete svi i dogovoriti se.

  2. Dijalog? Samo miirno i stalozeno?!! Ja sam ZA, Aali ljudi, budimo realni, … Da li vi zaista mislite da ce to AV hteti?

  3. Gradonacelnik N. Zelenovic, mlad covek, na doticnoj funkciji voljom biraca velikog srpskog grada Sapca, pored kvaliteta svojstvenih dobrom politicaru, ima i jedan „mali plus“ – u vidu urodjenog licnog sarma… On je, isto tako, neko ko „unapred“ oseca ogroman znacaj kulture i iskreno namerava da istoj – na nivou drzave – posveti dvostruko veca budzetska sredstva! Ja mu, po nekom prirodnom redosledu stvari, predvidjam (i zelim!) briljantnu politicku karijeru. Mislim da gospodin Nebojsa Zelenovic poseduje gabarit neophodan za – najvise drzavne funkcije!

  4. Kakvi sukobi i kakva nesreća! O čemu to govorite. Na posao bre! Sramota… Vaši poslanici, bez srama, primaju plate i dnevnice, a u skupštinu ne ulaze gde se vode demokratski razgovori i donose važne državne odluke, rešenja i zakoni… Zaboravite reći sukobi i nesreće!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.