Zelenović Palmeru: Neprihvatljiva zloupotreba vlasti u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Zelenovicu, kako si osnovao svoju firmu? Korupcija, falsifikat i prisila su i tvoje metode u Sapcu, odakle ti odjednom i vikendica, auta i nova kuca? Zelin Sabac- to je istina, na zalost!

    1. A zloupotreba vlasti, i to dugogodiśnja, u Śapcu?O tome nisi pričao? Već po principu “ učiteljice, ovaj Vučić me pobedio na svim poljima, a ja sam tako bogat i opet ne mogu ništa…“

  2. Svi glupaki koji se Žale fašistima misleć daće ji fašisti dovest na vlast, nemaju pameti ni ko kokoš, napravite kvalitetan program koiće da pri vuče narod za bolji život, ondaće narod nji da izabere na izborima, toje cela stvar.

  3. Zeleni treba hitno da izabere funkciju i vladi. Kako mu rece Palmer, Jos nocas ce AV uzvici usi i narediti da Zelenog postavi za miinistra za zio Vanja

  4. Nisam član nijedne stranke a još više SNS-A ali ovaj Zelenović je gori od LJOTIĆA. On bi zbog vlasti potpisao predaju KIM samo da bude u vlasti. Ovo je blaćenje Srbije. Nema samo Rusija NAVALJNOG i Srbija ima NEVOLJNOG. Treba ga pod hitno ARESTIRATI i zabraniti mu bilo kakav kontakt sa stranim političarima. Probleme treba rešavati u svojoj zemlji a ne kukati kao kod stranaca kao malo dete kad mu uzmu igračku. Narod ga neće, ali i ostatak opozicije jer nisu sposobni. Ako te narod hoće, izvedi ga na ulice i sve je rešeno. Posle PRODAJE Miloševića, sve ste pokrali i razdelili između vas, narod to pamti.. Zapadna demokratija nikome nije ništa dobro donela, samo PLJAČKE I KOLONIZACIJU.

  5. Zalud,gospodine.Zelenovicu, se obracate ovom Palmeru.
    Amerikanci su uvek podrzavali tirane i despote,u mnogim.zemljama su ih (tirane) dovodili na vlast a nikada.svrgavali. Posao uklanjanja diktatora su izvrsavali gradjani svake takve zemlje. Sto znaci u nasem slucaju, use i u svoje kljuse.

    Postovanje Redakciji Danasa

  6. Prosto se nezna da li Iko u tzv opozicionu I vlasti svaki I’ma malo mozga,I samopostovanja.Ej bre pa vi ameru Koji svoju zastavu drzi u svakoj so I private Kako srpsko narod,vlast ne valja,pa kakvi bi vi bili kad dodjete na vlast iz podrsku istih na pljuvacini svoje zemlje I naroda

  7. Gde je moj komentar??
    Možda ste i vi kao Zelenović članovi Ljotićevog ZBORA i Kolaboracionisti.

    1. Branko, ne nadaj se postavljanju komentara, kad im ne odgovara, kao da nisi ni napisao…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.