Zelenović: Pošteni izbori uslov koji ćemo jasno obrazložiti u Evropskom parlamentu

Ostavite komentar


  1. Nedostatak političke vizije i ideja opozicija pokušava da nadoknadi konstantnim glumljenjem žrtve. Boje se izbornog kraha, pa je iz tog straha i proizašla priča o bojkotu.

      1. Narod hoće red, rad i disciplinu. Srbin ne podnosi nerad, anarhiju i nasilje. O kakvom Evropskom parlamentu govori gospidin Zelenović i šta ima da im kaže-da ih kao takve, narod neće ni u Mesnim zajednicama, a kamoli na većim izborima…

  2. Kad Zelenović planira da se bavi problemima građana Šapca? Izgleda da je njemu bitnije da putuje po svetu i da šeta po Beogradu, a Šabac koga briga. Zato sledeće godine ostaćeš i bez te pozicije, pa da vidimo kako ćeš da finansiraš 89 savetnika koje imaš.

  3. Moguce je da problem nije prevashodno u izbornim uslovima vec u pomanjkanju autoriteta u narodu onih koji bi ipak najradije u bojkot.Mogu da galame ali nemaju odgovornost ni za sta.

    1. Danas je u Šapcu “pošteni“ referendum o utrošku para od poreza gradjana. Dve trećine nema u biračkom spisku.

  4. Jeste li to obrszlozili na RTS-u ? Ili se mozda nadate da cete moci dva dana nakon izbora ?

  5. Poranili botovi, pa laprdaju li laprdaju. Treba impresionirati don Vucica. Jadan vam je posao, a i vi ste jadni. Sitne pare za sitne duse, jaje za jajare. Kakvi ste, ni za gde ste niste.

  6. Botovi pisu gluposti i po direktivi Gazde.To je bar jasno.Nije jasno sto
    Urednik sajta to pustá na sajt.U demokratskim drustvima váží vecno
    pravilo:Audiatur et altera pars.Saslusajmo i drugu stranu.Posto druga
    strana kontrolise 99 posto svih medija,davati im sansu da nas maltre
    tiraju na naših 1 posto ,je čistí mazohizam.

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.